Tabu
CULTURESlider

Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Cât costă un bilet

Veşti extraordinare pentru fanii trupei Coldplay. Celebra formație britanică de muzică vine anul viitor în România, după ce țara noastră a fost inclusă într-un turneu european.

Concertul de la Bucureşti este programat pentru 12 iunie şi face parte din turneul european al celebrei trupe. “Music of the spheres world tour” începe la Atena, pe 8 iunie, continuă la București, pe 12 iunie, la Budapesta pe 16 iunie, la Lyon pe 22 și 23.

În iulie 2024 trupa va concerta la Roma, Düsseldorf și Helsinki, iar în august la München, Viena și Dublin. În acest moment, site-ul Coldplay unde vă puteţi înscrie pentru prevânzarea biletelor este blocat. 

Deși prețurile la bilete pentru concertele din Europa nu au fost încă anunțate oficial, se estimează că acestea vor fi similare cu cele din SUA. De exemplu, un bilet pentru concertul din Amsterdam s-ar putea situa în jurul valorii de 200 de euro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea, fermecătoare pe covorul roşu la Veneţia!

Andreea Damian

Toate schimbările de toamnă din garderobă: cum să îți transformi hainele de vară în haine de toamnă 2018

realitatea

Cele mai așteptate filme care vor fi lansate în 2022

Andreea Damian

Kim Kardashian a trecut examenul pentru a deveni avocat

Andreea Damian

Cum a reușit Mario Iorgulescu să scape de plata daunelor morale, în valoare de 110.000 de euro, pentru familia victimei. Decizia instanței

Andreea Damian

Dana Budeanu, răspuns savuros când a fost întrebată dacă se vaccinează împotriva Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu