Tabu
PEOPLESlider

Fernando Carrillo din “Rosalinda” si-a surprins fanii din întreaga lume cu look ul lui la 50 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, Fernando Carrillo, pe care îl știți din producții precum “Rosalinda” sau “Maria Isabel” a împlinit anul acesta 50 de ani! Actorul este în continuare pe val, are tot mai mulți fani, iar unora nu le vine să creadă că acesta este într-o continuă schimbare.

fernando carrillor50 de ani
fernando carrillor50 de ani

De fapt, actorul arată mai bine ca acum 21 de ani când juca cu Thalia în celebra telenovelă “Rosalinda”. Pentru că Fernando Carrillo după ce a avut ceva probleme cu sănătatea din cauza drogurilor consumate s-a apucat de sport, merge la sala și la vârsta aceasta arată precum un tânăr de 25 de ani, cu abdomen plat, cu pătrățele și cu o condiție fizică de invidiat. Actorul când nu are proiecte și are timp liber merge la sală și se întreține făcând sport.

fernando carrillo tanar si la 50 de ani
fernando carrillo tanar si la 50 de ani

Fotografiile de pe rețelele de socialziare sunt dovadă că este un bărbat muncitor și lucrează la corpul sau. Fernando Enrique Carrillo Roselli s-a născut la 6 ianuarie 1970 în Caracas, Venezuela. A copilărit în Anglia de la 9 la 17 ani și apoi a fost nevoit să ia ore de dicție pentru a obține accentul latin cerut de regizori. Când s-a întors în țară sa a urmat Universidad Central de Venezuela. Este pasionat de fotbal, face scufundări în timpul liber și sport. A fost căsătorit cu actrița Catherine Fulop în perioada 1990 până în anul 1994. Fernando a făcut parte dintr-o trupa de muzică din Venezuela, împreună cu cei doi frați ai săi. El s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în televiziunea americană. Carrillo a fost concediat de la Telemundo și a plecat în Mexic în căutarea de noi oportunități. A fost dependent de droguri, dar a depășit acea perioada. Se spune că ar fi avut o relație foarte controversată cu un fost fotomodel pe nume Julia Mora. Din 2018 nu a mai avut niciun proiect iar pentru următoarea perioada a anunțat că va juca în “Bendecidas”.

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a schimbat “cultura cazino” în rândul populației în ultimii 10 ani în România

Tabu Tabu

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun. Ce are de gând să facă?

Ciocîrlan

September Issues: apariția coperţilor revistelor de modă ale lunii septembrie, afectată de pandemie

Andreea Damian

Ce este și cum funcționează laminarea părului. Ce beneficii aduce pentru sănătate

Andreea Damian

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Andreea Damian

Experimentul inteligent al orașului Barcelona – fără mașini în locuri publice!

realitatea

Scrie un comentariu