Home > Agenda > Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi în fața unei audiențe nerăbdătoare să vadă noul ei film despre Judy Garland pentru care a primit recenzii foarte bune.

Actrița a apărut pe scenă în momentul culminant al premierei filmului la Festivalul de Film de la Toronto și a început să glumească spunând mulțimii că ar trebui să „renunțe la aplauze” dacă nu vrea să-I strice machiajul. Pe Twitter, criticul de film Jenelle Riley a scris că nu a văzut niciodată o ovație în picioare atât de lungă pentru o vedetă, în cei 15 ani în care a participat la festival. După ce s-a încheiat ovația în picioare, Zellweger a spus publicului despre îngrijorarea ei cu privire la portretizarea lui Judy Garland la maturitate. „Este un sentiment diferit de responsabilitate să simți că trebuie să reprezinți lucrurile cât se poate de exact, prin săparea în evidența istorică și publică a moștenirii vieții lui Judy”, a spus actrița.

Ea a continuat: „Citind totul despre biografia ei și luând în considerare sursa, am aflat un pic despre [diferența] dintre adevăratul istoric al persoanei și cel prezentat publicului și am încercat să găsesc echilibrul între ele.” Zellweger a fost propusă spre o nominalizare importantă la Oscar pentru performanța ei „transformatoare” din film, care spune povestea ultimei perioade din viața lui Judy Garland înainte de moartea ei, în 1969, la 47 de ani.

Dacă Zellweger va primi o nominalizare la Oscar pentru munca ei, după cum s-a speculat, aceasta va fi prima sa apariție la decernarea unui premiu important de la câștigarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în 2004 pentru Cold Mountain.

Articole asemanatoare
Următorul agent 007 ar trebui să fie o femeie, spune fostul Bond, Pierce Brosnan
IT 2 încasări de 16,5 milioane de dolari din primele lansări internaționale
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”
Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

Comenteaza acest articol

Renee Zellweger a izbucnit în lacrimi la premiera filmului Judy, în Toronto

by realitatea   1 min
0