Tabu
Image default
CULTURE

Live from Buena Vista – The Havana Lounge

După concertul susținut cu casa închisă la începutul acestui an pe scena Sălii Palatului din București, elitele muzicii cubaneze se întorc în România pentru două noi spectacole. Pe 5 februarie 2009, The Havana Lounge va concerta în Sala Olimpia din Timișoara, urmând ca pe 7 februarie, orchestra cubaneză să revina în București, la Sala Palatului.

Cele două concerte Live From Buena Vista: The Havana Lounge fac parte din seria de evenimente World Music Masters și îi vor avea drept capete de afiș pe Julio Alberto Fernandez și pe Teresa Garcia Caturla.
Los Superabuelos“ – “superbunicii” muzicii cubaneze – promit să recreeze în fața publicului român atmosfera specifică localurilor selecte ale Havanei, interpretând pe ritmuri de son montuno, salsa, rumba, mambo, cha cha și bolero, piese celebre precum “El Chan Chan”, “Cuando Ya no me Quieras”, “Pensamiento”, “Suavecito”, “Cachita” sau “Son De La Loma”.

Biletele pentru ambele spectacole vor fi puse în vânzare în data de 1 noiembrie la diferite categorii de preț în funcție de pozița în sală: 60, 85, 110, 140 de lei pentru Bucuresti și 50, 75, 100, 200 de lei pentru Timișoara, acestea putând fi achiziționate atât din rețeaua magazinelor Diverta cât și online, de aici.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 8 aprilie

realitatea

O călătorie documentară: Vals cu Bașir

realitatea

SINUCIDEREA controversata a unui idol rock

realitatea

O seară la Opera din Nisa pe notele lui Philip Glass

Ciocîrlan

Povestea de pe noptiera mea: Jose Samarago, Eseu despre orbire

realitatea

MNLR | Expoziție de stampe japoneze

Ciocîrlan

Scrie un comentariu