Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă

Danei Budeanu a stârnit din nou controverse, după ce în emisiunea sa online a instigat la violenţă domestică. Creatoarea de stil a declarat că femeile ar trebui „altoite“ de bărbaţi, mai ales dacă îi persiflează sau le diminuează masculinitatea în public.

„În secunda aia tu trebuie să iei un pumn să-i spargi gura. Nu există, bă, aşa ceva! Bă, ce vă spun eu, bă, ăsta e instinctul masculin. Ele trebuie altoite! «Instigi la violenţă…» Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Deci, urmează o figură de stil: altoială! Nu se poate să ajungi sclavete, vă ceartă alea în public. Prima dată când te-a certat aia, te-a perisflat sau ţi-a răspuns la vreo masă în public sau pe undeva, jap! De faţă cu toată lumea! «Jap»-ul nu e ceva nasol, din greşeală ţi-a scăpat mâna.

În secunda doi şi ameţitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunităţii, tu aşa trebuie să gândeşti. Tu nu o altoieşti pe ea. Tu o altoieşti pe ea puţin, aşa… te faci că-ţi scapă, înţelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat.  Că tu dacă te duci spre ea aşa, ea oricum se fereşte. Tu oricum ai vrut, intenţia a existat, frica se intalează, dar se instalează la toate celelalte. Tu faci un bine comunităţii. Bă, tu devii eroul găştii, la ceilalţi fătălăi, eşti şmecherul şmecherilor!“, a spus Dana Budeanu în episodul 18 al emisiunii sale.

În urma acestor afirmaţii, Centrul FILIA a decis să depună plângere penală pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă domestică.

„Sunt nenumărate momente în care aceasta instigă la violenţă şi ură împotriva femeilor în acest episod. Prin urmare, Centrul FILIA a decis să facă o sesizare la Parchet. Vă invităm şi pe voi să faceţi sesizare către Parchetul General. Împreună suntem mai puternice! Condamăm orice formă de violenţă, orice formă de instigare la violenţă sau ură împotriva femeilor şi orice formă de denigrare a femeilor“, a anunţat ONG-ul.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu, prima apariție online după ce a anunțat că are coronavirus

Tabu Tabu

Ce loc au ales Anca Serea și Adi Sînă pentru prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Florența ⎥ Primul muzeu al limbii italiene

Ciocîrlan

Dan Bittman a dat răspunsul neașteptat despre vaccinare. Se imunizează sau nu anti-Covid?

Andreea Damian

Poluarea aerului afectează numărul de ovule pe care ovarele le pot produce

Andreea Damian

Cine e Nasim Agham, femeia care a deschis focul la sediul YouTube şi apoi s-a sinucis

realitatea

2 comentarii

un roman 23 March 2020 at 18:11

pai inseamna ca ea e maritata cu un fatalau, si iar place sai sparga si ei cineva muianu.nu ca nu ar merita .dar un barbat adevarat nu loveste o femeie.dar proasta de unde sa stie.

Răspunde
Gogu 24 March 2020 at 8:02

Unicul ei neuron ar trebui altoit cu un creier de gasca macar. Tot ar fi un castig. Stilista lui peste prajit . De unde culegeti aceste aratari?

Răspunde

Scrie un comentariu