Tabu
PEOPLESlider

Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”

Cântăreața a spus că se simte „rușinată” în privința anilor de abuz pe care i-a suportat în căsnicie și că nu crede că își poate ierta fostul soț abuziv – Ike.

Cântăreața a fost supusă abuzurilor violente de către Ike, care a fost și partenerul ei de scenă, pe tot parcursul căsătoriei lor. „Nu știu dacă aș putea ierta vreodată tot ce mi-a făcut”, a declarant ea pentru The New York Times. „[Dar] Ike este mort. Deci nu trebuie să îmi mai fac griji pentru el.” O supradoză accidentală de cocaină l-a ucis pe Ike în 2007, la vârsta de 76 de ani.

Turner a adăugat: „Nu vreau neapărat să fiu o persoană „puternică”. Am avut o viață groaznică. Pe care am tot continuat-o în acel ritm. Pur și simplu continui și speri că se va schimba ceva…” Ea a recunoscut că nu a vorbit niciodată despre abuzurile lui Ike, pentru că îi era „rușine”. Turner a încercat să se sinucidă în 1968, în urma anilor de abuzuri și infidelități ale soțului ei. Ea a scăpat de căsătoria îngrozitoare în 1976, când o instanță i-a permis să păstreze numele de scenă „Tina Turner” pe care Ike îl inventatse cu ani în urmă și care a fost marcant pentru el însuși.

ARTICOLE SIMILARE

Aflat în izolare, solistul Radhu se simte hărțuit de poliție

Tabu Tabu

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Andreea Damian

Ce au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei în prima zi la venirea acasă de la maternitate

Tabu Tabu

Idei de ținute pe care să le porți de Crăciun

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – credinta in Maramures

realitatea

Cum arăta Șerban Copoț acum 21 de ani și cum e acum familist

Tabu Tabu

Scrie un comentariu