Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”

Cântăreața a spus că se simte „rușinată” în privința anilor de abuz pe care i-a suportat în căsnicie și că nu crede că își poate ierta fostul soț abuziv – Ike.

Cântăreața a fost supusă abuzurilor violente de către Ike, care a fost și partenerul ei de scenă, pe tot parcursul căsătoriei lor. „Nu știu dacă aș putea ierta vreodată tot ce mi-a făcut”, a declarant ea pentru The New York Times. „[Dar] Ike este mort. Deci nu trebuie să îmi mai fac griji pentru el.” O supradoză accidentală de cocaină l-a ucis pe Ike în 2007, la vârsta de 76 de ani.

Turner a adăugat: „Nu vreau neapărat să fiu o persoană „puternică”. Am avut o viață groaznică. Pe care am tot continuat-o în acel ritm. Pur și simplu continui și speri că se va schimba ceva…” Ea a recunoscut că nu a vorbit niciodată despre abuzurile lui Ike, pentru că îi era „rușine”. Turner a încercat să se sinucidă în 1968, în urma anilor de abuzuri și infidelități ale soțului ei. Ea a scăpat de căsătoria îngrozitoare în 1976, când o instanță i-a permis să păstreze numele de scenă „Tina Turner” pe care Ike îl inventatse cu ani în urmă și care a fost marcant pentru el însuși.

ARTICOLE SIMILARE

Modelul cu proteză bionică s-a căsătorit. Cum arată mireasa cu braț de aur

Andreea Damian

Ziua Mondială a Teatrului ⎢Vârstele Lunii

Ciocîrlan

Laura Cosoi a primit o provocare gastronomică! Despre ce a fost vorba

Tabu Tabu

Detourism | Ne ajută pandemia să devenim turiști mai buni?

Andreea Damian

Femeile au creierul mai tânăr decât bărbații

Andreea Damian

Așa-numitele teste de virginitate sunt nesigure, invazive și sexiste

Andreea Damian

Scrie un comentariu