Tabu
Image default
PEOPLE

Tily Niculae nu se mai oprește din aniversări!

După ce a fost îngrijorată că nu poate naște la spitalul în care trebuia din cauza coronavirusului, Tily Nicuale a revenit la normal. Iar vineri, 17 aprilie, vedeta a avut din nou de sărbătorit ceva, de data această împreună cu soțul ei.
Actrița din “La Bloc” a sărbătorit 10 ani de căsnicie cu soțul ei, postând un mesaj și câteva imagini de atunci. :Sfânta și Marea Vineri!Acum 10 ani intrăm în biserică să ne unim în fața lui Dumnezeu!, Acum 10 ani știam că vei fi tatăl copiilor mei! Acum 10 ani eram înconjurată de familie…ca-ntotdeauna!, Dar și de prieteni care trăiau alături de noi un moment UNIC! Acum 10 ani, sincer, speram, dar nu credeam că vom fi ‘aici’!, Să trăim ceea ce trăim! Familia noastră!

tily niculae si sotul ei
tily niculae si sotul ei

Sub acoperișul casei noastre! Împreună! Îmbrățișați! Fluturi în stomac, combinație fatală cu certuri și contraziceri la foc automat! Acum 10 ani nu știam dacă îmi va spune că este FERICIT! O face zilnic! Acum 10 nu știam cât de mult ne vom îndepărta și reîntâlni tot de atâtea ori în drumul nostru! Tot în urmă cu 10 ani eram mâna-n, mâna! Și de atunci ne tragem unul pe celălalt în sus! Astăzi, te invit și pe tine să îți alegi un balon colorat și să îți trăiești povestea de dragoste! Să se înalte sus, sus, sus cu recunoștință pentru sentimentul numit- IUBIRE! După 10 ani de căsătorie- ‘Te iubesc, Popescule!’. N-ai crezut că îți voi fi alături dar surpriză- Sunt SOȚIA TA!”, a scris fericită Tily pe pagina sa de socilizare.

ARTICOLE SIMILARE

Ozana Barabancea de nerecunoscut! Cât mai vrea să slăbească vedeta?

Tabu Tabu

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Andreea Damian

O mai tineti minte pe Adina Halas? Uite ce face acum!

N-ai să crezi ce a pățit Sore la cumpărături

Tabu Tabu

Airyen Vay a lansat “Love Me Like You’re High”, o piesă inspirată din realitate

Andreea Damian

Legendarul chitarist Eddie Van Halen a murit. Avea 65 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu