Tabu
PEOPLESlider

Dezvăluiri incendiare! Nunta secretă a lui Meghan și Harry nu a avut loc niciodată

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey că s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de marea ceremonie care a avut loc în 2018 la Castelul Windsor. Potrivit unui membru al Bisericii Angliei, această ceremonie nu a avut loc niciodată.

„L-am sunat pe arhiepiscopul Justin Welby și i-am spus: «Uite, chestia asta, acest spectacol, este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi»”, a povestit Meghan în cadrul interviului difuzat pe 7 martie. „Jurămintele înrămate în camera noastră sunt din ziua în care am fost doar noi doi și arhiepiscopul în grădina din spatele casei”, a mai spus ducesa. „Doar noi trei”, a completat Harry.

Remarci contestate astăzi de reverendul Mark Edwards, care afirmă că ceremonia secretă nu a avut loc niciodată. Daily Mail dezvăluie că un membru al personalului de la Palatul Lambeth, reședința lui Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, a explicat că întâlnirea dintre cuplu și arhiepiscop nu seamănă cu un schimb de jurăminte.

„Justin a avut o discuție cu perechea în grădina lor despre nuntă, dar vă pot asigura că nicio nuntă nu a avut loc înaintea celei transmise live”, a spus Edwards. „Justin nu oficiază nunți private”, a mai spus o altă sursă. „Meghan este din America, nu înțelege”, a încheiat sursa. Regulile bisericii în privința nunților sunt foarte stricte. Acoperirea acestei căsătorii secrete ar fi pus „preoții într-o poziție dificilă”, recunoaște Mark Edwards. Cel puțin doi martori trebuie să fie prezenți la ceremonie, care trebuie să aibă loc în special într-un „lăcaș de cult certificat”, pentru ca aceasta să fie validă și legală.

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit

Andreea Damian

Alimente recomandate de medici în post

Andreea Damian

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

A murit Rona Hartner. Actrița suferea de cancer

Andreea Damian

Madonna caută bucătar personal care să-i gătească doar mâncare kosher

Andreea Damian

Spania oferă tinerilor peste 18 ani 400 de euro pentru activități culturale

Andreea Damian

Scrie un comentariu