Tabu
Image default
PEOPLESlider

Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit

Fotomodelul britanic Naomi Campbell arată incredibil de sexy la 47 de ani și o confirmă prin fiecare apariție a sa. „Pantera neagră” a modellingului le dă clasă mai tinerelor ei colege de breaslă cu senzualitatea sa ieșită din tipare.

După 30 de ani de carieră, manechinul încă arată de zile mari. Dovadă stă cea mai recentă apariție a sa pe coperta revistei GQ. Cu această ocazie, vedeta și-a prezentat noul iubit, confirmând astfel că are o relație cu rapperul Skepta, de 35 de ani.

Naomi Campbell și partenerul ei au pozat aproape goi, fără dezinvoltură, ambii purtând doar boxeri bărbătești. Senzuală și plină de sex-appeal, supermodelul se lasă sărutată pe gât de bărbatul de lângă ea.

Zvonurile privind relația cu rapperul au fost alimentate de însăși Naomi, când a postat zilele trecute pe contul ei de Instagram o captură din fotografia care apare pe coperta revistei din Marea Britanie.

Fanii acestora au descifrat imediat tatuajele de pe brațul lui și au descoperit cine e misteriosul bărbat care i-a cucerit inima frumoasei negrese. Cei doi ar fi fost văzuți împreună la Paris Fashion Week, unde păreau destul de intimi. O sursă din anturajul fotomodelului a mărturisit pentru The Sun că cei doi se văd de ceva vreme pe ascuns.

N-a avut prea mult noroc în dragoste

Nu are niciun copil, nu s-a căsătorit niciodată, deși a fost logodită, în 1993, cu basistul Adam Clayton, și-n 1998 cu Flavio Briatore, boss-ul de la Formula 1. Și-a mai încercat norocul în dragoste și cu miliardarul rus Vladimir Doronin, însă relația lor de cinci ani s-a încheiat dramatic în 2013. De atunci, însă, Naomi Campbell a fost foarte discretă cu viața ei amoroasă și, prin urmare, prea puține escapade amoroase au apărut în presă.

Sursa foto: Instagram, GQ

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Grammy 2021. Gala, amânată din cauza epidemiei din LA. Data anunțată de organizatori

Andreea Damian

Ce greșeală era să facă Virgil Ianțu acum 20 de ani!

Tabu Tabu

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, „divorțul anului”

Andreea Damian

Cea mai lungă eclipsă totală de Lună – vizibilă în România

realitatea

Orlando Bloom se implică în criza refugiaților. Actorul a venit în Republica Moldova

Andreea Damian

Adelina Pestrițu, criticată pe rețelele de socializare pentru pomul ei de Crăciun – iată reacția vedetei!

Andreea Damian

Scrie un comentariu