Tabu
PEOPLESlider

John Travolta, mărturisiri despre momentul în care a dansat cu Prințesa Diana

În 1985, John Travolta a avut ocazia să-i fure un dans Prințesei Diana la o petrecere organizată la Casa Albă, de președintele Ronald Reagan și soția sa Nancy. Momentul va rămâne pentru totdeauna gravat în memoria starului american.

Actorul a rememorat momentul pentru publicația Esquire, din Spania. Travolta recunoaște că a avut norocul să se numere printre invitați.

„Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am zis: Trebuie să existe un motiv pentru care se întâmplă asta și ar fi bine să dau totul (…) Asta însemna să conduc bine dansul și să mă asigur că ne-am distrat. Asta a fost partea ușoară, dar să o salut în mod corespunzător pe Diana, să par încrezător și să-i cer să danseze cu mine…asta a fost partea grea”, a spus actorul din Grease.

John Travolta își amintește perfect ce a urmat. „Gândește-te la ce era în jurul nostru. Eram la Casa Albă. E miezul nopții. Scena este ca un vis. Mă apropii de ea, îi ating cotul, și o invit la dans. Se învârte și îmi oferă acel zâmbet, ușor trist, și acceptă invitația mea. Și iată-ne acolo, dansând împreună, ca și cum ar fi un basm”, a mărturisit actorul.

„Cine și-ar fi imaginat vreodată că i se va întâmpla așa ceva într-o bună zi? Am fost destul de deștept să imortalizez clipa în memoria mea ca un moment special, magic”, a mai adăugat actorul.

Lady Diana a fost ucisă doisprezece ani mai târziu într-un accident de mașină, pe 31 august 1997, la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Top 7 argumente pro si contra Facebook

realitatea

Dieta pegan, la modă în 2019. Ce înseamnă acest regim și cum îl ții?

Andreea Damian

Sleep Texting: Este posibil să trimiteți mesaje text în timp ce dormiți? Da, cu siguranță

realitatea

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

Tabu Tabu

Zendaya, maraton de modă pentru turneul promoțional Challengers

Andreea Damian

Băiatul adoptat al Luminiței Anghel snopit în bătaie în casa lui

Tabu Tabu

Scrie un comentariu