Tabu
PEOPLESlider

Cum a fost Anda Adam cerută în căsătorie. Primele imagini cu fabulosul moment

Anda Adam este pregătită să înceapă un nou capitol din viața sa! Vedeta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Yosif Eudor Mohaci, iar momentul a avut loc într-o atmosferă de vis.

Yosif a cerut-o în căsătorie pe artistă în timpul unei vacanțe surpriză în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică. Anda Adam a spus “DA!” cererii în căsătorie. Cei doi au fost înconjurați de baloane zburătoare, iar artista de 41 de ani era îmbrăcată precum o prințesă, într-o rochie lungă, de culoare roz, cu o trenă imensă.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să-i mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam s-o vizitam de mult, el a vrut să-mi facă o surpriză, sa ma ducă aici, în Cappadocia. Binențeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul.

El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să-mi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu-mi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o sa se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit emoționată Anda Adam la un post de televiziune.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohoci formeză un cuplu din vara acestui an. Bărbatul a mai fost căsătorit, dar a divorțat. El și Ioana, fosta lui soție, au împreună o fetiță de 5 ani. Viitorul soț al Andei Adam a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

ARTICOLE SIMILARE

Fading Borders ⎪ România la Bienala de la Veneția din 2021

Ciocîrlan

Kate Middleton în avion: iată de ce hainele ei nu intră niciodată la cală

Andreea Damian

Cine este WRS, artistul care va reprezenta România la Eurovision

Andreea Damian

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Ramona Păuleanu, șocată de gestul unei casierițe de la un supermarket din Capitală: „Mi-l aruncă în silă pe tejghea”

Andreea Damian

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat

Andreea Damian

Scrie un comentariu