Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum a fost Anda Adam cerută în căsătorie. Primele imagini cu fabulosul moment

Anda Adam este pregătită să înceapă un nou capitol din viața sa! Vedeta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Yosif Eudor Mohaci, iar momentul a avut loc într-o atmosferă de vis.

Yosif a cerut-o în căsătorie pe artistă în timpul unei vacanțe surpriză în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică. Anda Adam a spus “DA!” cererii în căsătorie. Cei doi au fost înconjurați de baloane zburătoare, iar artista de 41 de ani era îmbrăcată precum o prințesă, într-o rochie lungă, de culoare roz, cu o trenă imensă.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să-i mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam s-o vizitam de mult, el a vrut să-mi facă o surpriză, sa ma ducă aici, în Cappadocia. Binențeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul.

El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să-mi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui.

A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu-mi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o sa se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit emoționată Anda Adam la un post de televiziune.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohoci formeză un cuplu din vara acestui an. Bărbatul a mai fost căsătorit, dar a divorțat. El și Ioana, fosta lui soție, au împreună o fetiță de 5 ani. Viitorul soț al Andei Adam a locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

ARTICOLE SIMILARE

Laura Cosoi inspirată de fiica sa pentru o nouă colecție

Tabu Tabu

Evită acești cinci factori de risc și trăiești mai mult

Andreea Damian

Semnele unui sistem imunitar slăbit

Andreea Damian

Anca Țurcașiu din ce în ce mai sexy la 50 de ani! Cum s-a pozat artista

Tabu Tabu

Jean Paul Gaultier este cel mai recent designer pe lista celor care interzic blana

realitatea

Catrinel Sandu, nuntă în secret în România! Prima imagine în rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu