Tabu
PEOPLESlider

Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe

Anamaria Prodan a făcut declarații incendiare despre cele mai noi dezvăluiri din showbiz, referitor la amanta soțului ei, care apare în fotografii sărutându-se cu Kamara Ghedi, cântărețul de la trupa Alb Negru.

„Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Site-ul strictsecret.ro a publicat imagini incendiare cu Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, sărutându-se cu nimeni altul decât Kamara de la Alb Negru. Pe același site apare și o înregistrare video, urcată în Youtube, din care se vede cum Kamara îi dă lecții de viață Corinei Caciuc, rugând-o să se țină de școală.

ARTICOLE SIMILARE

Misha, adevăratul motiv pentru care nu și-a refăcut viața după divorțul de Connect-R

Andreea Damian

Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Tabu Tabu

Printre schimbările din carieră, Delia a găsit o nouă metodă să facă mișcare

Tabu Tabu

Adele, fotografia care a stârnit uimirea tuturor

Andreea Damian

Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD

Andreea Damian

Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil. Ce a anunțat actrița

Andreea Damian

Scrie un comentariu