Tabu
PEOPLESlider

Despărțire șocantă în showbiz! Jason Momoa și Lisa Bonet și-au spus adio la început de an

Una dintre cele mai romantice povești de dragoste de la Hollywood a ajuns la sfârșit. Jason Momoa și Lisa Bonet au lansat miercuri o declarație comună postată pe Instagram, anunțând că pun capăt căsătoriei.

„Cu toții am simțit strângerea și schimbările acestor vremuri de transformare… Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… ne despărțim”…

Perechea s-a cunoscut la un club de jazz în 2005, cu mult înainte ca Momoa să devină celebru jucându-l pe Khal Drogo în „Game of Thrones”. Dar Momoa se pare că o plăcea pe Bonet, care devenise faimoasă datorită rolului lui Denise Huxtable din serialul de succes din anii 1980 „The Cosby Show”.

„De când aveam 8 ani și am văzut-o la televizor, am spus: „Mami, o vreau pe ea”, i-a spus Momoa lui James Corden la „The Late Late Show” în 2017. „Sunt cum ar fi: „O să te urmăresc pentru tot restul vieții mele și o să te prind”. Așa că Momoa nu a pierdut timpul să-și curteze fata visată când s-au întâlnit prima dată – și a funcționat.

Primul lor copil, o fată pe nume Lola, s-a născut în 2007. Fiul Nakoa-Wolf s-a născut un an mai târziu. Momoa a ajutat-o ​​la creșterea fiicei lui Bonet, actrița Zoë Kravitz, din căsătoria ei anterioară cu actorul Lenny Kravitz. Kravitz și Momoa au devenit, de asemenea, incredibil de apropiați, considerându-se „frați”.
Momoa și Bonet s-au căsătorit în 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Ce este sapiosexualitatea, noul tip de atracție care face furori

Andreea Damian

Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar

Andreea Damian

Primul cartier din lume printat 3D a fost construit în Mexic pentru familiile care trăiesc cu doar 3$ pe zi

Andreea Damian

Inna și Deliric, părinți! „Acela e momentul”

Andreea Damian

Instanța a decis cu cine vor petrece sărbătorile fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu. Cine a câștigat

Andreea Damian

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Andreea Damian

Scrie un comentariu