Tabu
Image default
CULTURE

A început un nou sezon MasterChef, după o absență de doi ani

După o lungă așteptare, show-ul culinar MasterChef a început miercuri, 12 ianuarie, la Pro TV. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va juriza preparatele celor înscriși în cel mai cunoscut show culinar.

Ca să poată avea șansa la marele premiu, cei care s-au înscris în competiție trebuie să primească cel puțin doi de „da”.

Odată ajunși în bucătăria „MasterChef”, va începe adevărata luptă culinară, iar cei mai buni se vor califica pentru probele finale. Dueluri, provocări, situații-limită și, cel mai important, gândul că preparatele lor trebuie să fie pe gustul bucătarilor. Chefii sunt pregătiți să descopere cel mai bun bucătar. Au stiluri diferite, însă împreună sunt combinația perfectă pentru a găsi următorul câștigător „MasterChef România”.

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări şi, mai ales, creativ! Veţi vedea farfurii cu totul deosebite, concurenţi înzestraţi cu multă ambiţie şi energie. Nu vor lipsi nici momentele emoţionante, cu zâmbete şi lacrimi! De asemenea, ne vom delecta şi cu prezenţa unor invitaţi speciali. Să fie cu pasiune şi gust!”, a spus Chef Joseph Hadad pentru TVMania.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, aşa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenţii care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecţioneze în ale gătitului. Avem poveşti din bucătărie, din farfurie, dar şi poveşti de viaţă care sunt sigur că îi vor ţine cu sufletul la gură pe toţi cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate şi abia aştept să vadă şi cei de acasă ce a ieşit. Am întâlnit concurenţi pasionaţi de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente şi stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, poveşti de viaţă, invitaţi speciali, dar, nu în ultimul rând, cu reţete şi farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

„MasterChef” va putea fi urmărit de două ori pe săptămână: în serile de miercuri şi joi, de la ora 20.30. Concurenţii show-ului vor lupta pentru titlul de MasterChef şi marele premiu de 50.000 de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion a anunțat sfârșitul: „A fost o experiență incredibilă”

Andreea Damian

Vedete nascute pe 15 septembrie!

realitatea

A MURIT un actor fabulos

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu

Dora Constantinovici

Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA

Andreea Damian

DAFT PUNK ⎢ Două casete din 1995, găsite într-un club din Avignon

Ciocîrlan

Scrie un comentariu