Tabu
PEOPLESlider

Larisa Drăgulescu îşi schimbă orientarea sexuală

Larisa Drăgulescu a plecat în străinătate și a lucrat o bună perioadă de timp la un club de noapte, acolo unde l-a cunoscut pe actualul ei soț. Însă pandemia de COVID-19 a făcut-o să se apuce de videochat.

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu avea să meargă și mai departe, după ce s-a sărutat cu o femeie într-un videoclip muzical. Nu ar spune nu unei relații cu o femeie, având și argumente în acest sens.

„La cât de dezamăgită am fost din dragoste, nu aș refuza o relație cu o femeie. Asta pentru că femeile știu să ofere mult mai multă iubire”, a dezvăluit Larisa.

„Suntem foarte bucuroși că am avut o echipă frumoasă pentru a realiza acest videoclip, la care s-a muncit foarte mult, iar rezultatul este pe placul nostru.

Povestea clipului este din lumea reală, ea se referă la faptul că uneori iubim o persoană căreia ne dedicăm tot timpul și oferim iubire, iar, la final, uneori, avem surpriza să aflăm că iubim pe cu totul altcineva.

Personajele din videoclip arată că iubirea nu are bariere și că de multe ori aflăm că persoană de lângă noi iubește de fapt o altă persoană, chiar de acelasi sex. Noi toți din acest clip suntem open mind și suntem de acord că fiecare face ce vrea cu viața lui.

Larisa Drăgulescu și Jasmina sunt bune prietene, iar atunci când au aflat story-ul videoclipului au fost de acord din primul moment să interpreteze personajele pentru că ele însele susţin comunitatea LGBTQ”, a declarat Fabio Niță, potrivit click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Vlăduța Lupău, trei ținute spectaculoase la botezul fiului ei. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Andreea Damian

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Jamie Lee Curtis vorbește despre cum e să nu mai consumi pastile analgezice de 20 de ani

realitatea

Cine sunt vedetele din noul sezon „Te cunosc de undeva”

Andreea Damian

Uleiurile coreene esențiale pentru un ten luminos

Andreea Damian

Scrie un comentariu