Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Bat clopote de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Cine este viitoarea lui soție?

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, formează un cuplu cu Asiana Peng de câteva luni și deja își fac planuri de nuntă.

Relația lor a început din câte se pare anul acesta. Deși cei doi locuiesc în țări diferite, Asiana e stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania, sunt extrem de îndrăgostiți. Amândoi postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare. Luca a postat o fotografie cu iubita sa, în timp ce se țineau de mână, iar alături un emoji sugestiv, mai precis o „miresică”.

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al celebrului antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf, din prima căsnicie a acestuia. Mariana, mama lui Luca, și Laurențiu s-au căsătorit în 1994, dar au trebuit să facă față unei cumplite tragedii. Pe 10 iunie 1997 a venit pe lume fiica lor, Ana Lisa Cristina, care a decedat când micuța avea un an și trei săptămâni. Luca a venit pe lume în 2001. Cei doi au divorțat în anul 2008, iar Luca a rămas alături de mama lui, potrivit Tabuhighlife.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri pentru o ședință foto de Crăciun reușită

Andreea Damian

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, în urma unui accident la schi

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Masca de protecție te îmbătrânește? Iată cum să combați efectele ei, potrivit cosmeticienilor

Andreea Damian

Poate Botox-ul să îți controleze plăcerea sexuală? Se pare că da

realitatea

Burberry reinventează celebra scenă din Singin’ in the rain

Ciocîrlan

Scrie un comentariu