Tabu
PEOPLESlider

Cine sunt vedetele din noul sezon „Te cunosc de undeva”

Filmările pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!” au început, astfel că s-a aflat și ce echipe vor participa.

Filmările pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, de tipul BEST OF, au început. Astfel, cei mai buni concurenți din toate timpurile se vor reîntoarce pe platourile de filmare pentru a face deliciul publicului.

Prezentatorii Alina Pușcaș și Pepe îi vor invita în platou pe nimeni alții decât Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători a două sezoane TCDU, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, coprezentatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul de la Antena 1, Shift și Connect-R, foști concurenți la Asia Express, Romică Țociu și Paula Chirilă, dar și pe Jo și Liviu Teodorescu, așa cum informează cancan.ro.

În completarea acestor cinci perechi vin nimeni alții decât cuplurile formate din Zarug și Eliza Natanticu, Bella Santiago și Barbara Mandinga, dar și Dima Trofim alături de Alexia Țalavutis.

Așa cum menționam mai sus, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au fost prezenți, deja, în două sezoane ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, unul dintre fiind câștigat de aceștia. La fel s-a întâmplat și cu perechea formată din Wrs și Emilian. Ei au participat de două ori la emisiune și tot de două ori au pus mâinile pe marele premiu. Și chiar dacă s-au dovedit a fi cei mai buni în două sezoane, producătorii au decis să îi aleagă doar pe Cuza și Emi.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: “Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”

Tabu Tabu

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

Pui gătit în coajă de pepene. Rețeta e foarte simplă, iar rezultatul e uimitor

Andreea Damian

Imagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu. Vedeta n-a mai postat de ani de zile poze cu ea

Andreea Damian

Vedete nascute pe 22 august!

realitatea

Ce se întâmplă cu creierul tău când consumi alimente reci

Andreea Damian

Scrie un comentariu