Home > beauty > Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Celine Dion

Celine Dion a renunțat la machiaj pentru a filma videoclipul noii sale piese, Imperfections. Artista canadiană, în vârstă de 51 de ani, e aspru criticată pentru aspectul său fizic. Cu toate acestea, și-a asumat riscul de a apărea nemachiată, deoarece își acceptă imperfecțiunea.

În clipul alb-negru vedeta poartă mai multe ținute în timp ce face ședințe foto. După câteva cadre, Celine se întoarce  spre cabina sa cântând și renunță la machiaj, lăsându-și la vedere chipul natural. „Am imperfecțiunile mele. Am cicatricile mele de ascuns”, cântă ea.

Videoclipul regizat de Gabriel Coutu-Dumont a fost lansat înaintea noului album al artistei, intitulat Courage. Acesta va fi primul său material discografic în limba engleză din ultimii șase ani, notează Daily Mail.

Courage este „un amestec de balade frumoase și piese edgy uptempo”, potrivit unui comunicat al casei de înregistrări Columbia Records. Toate cele 16 piese de pe album vor reprezenta o nouă direcție creativă pentru vedetă.

Celine Dion a prefigurat noul album lansând pe 18 septembrie trei piese de pe acest material: Imperfections, Lying Down și Courage.

Vedeta se află acum în turneul mondial Courage, care a debutat în orașul ei natal, Quebec City, pe 18 septembrie. Este primul turneu din ultimii zece ani pentru Celine, care în iunie și-a încheiat rezidența la Las Vegas, unde a cântat timp de peste opt ani.

 

Articole asemanatoare
Celine Dion
Concertul lui Celine Dion din București a fost reprogramat
shermar moore din crimina
Dramă pentru un actor din “Young & Restless”! Shermar Moore trece printr-o nouă pierdere!
Celine Dion
Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani
Celine Dion
Celine Dion, apel disperat către Drake: „Te rog. Nu face asta”

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

by Andreea Damian   1 min
1