Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Celine Dion a renunțat la machiaj pentru a filma videoclipul noii sale piese, Imperfections. Artista canadiană, în vârstă de 51 de ani, e aspru criticată pentru aspectul său fizic. Cu toate acestea, și-a asumat riscul de a apărea nemachiată, deoarece își acceptă imperfecțiunea.

În clipul alb-negru vedeta poartă mai multe ținute în timp ce face ședințe foto. După câteva cadre, Celine se întoarce  spre cabina sa cântând și renunță la machiaj, lăsându-și la vedere chipul natural. „Am imperfecțiunile mele. Am cicatricile mele de ascuns”, cântă ea.

Videoclipul regizat de Gabriel Coutu-Dumont a fost lansat înaintea noului album al artistei, intitulat Courage. Acesta va fi primul său material discografic în limba engleză din ultimii șase ani, notează Daily Mail.

Courage este „un amestec de balade frumoase și piese edgy uptempo”, potrivit unui comunicat al casei de înregistrări Columbia Records. Toate cele 16 piese de pe album vor reprezenta o nouă direcție creativă pentru vedetă.

Celine Dion a prefigurat noul album lansând pe 18 septembrie trei piese de pe acest material: Imperfections, Lying Down și Courage.

Vedeta se află acum în turneul mondial Courage, care a debutat în orașul ei natal, Quebec City, pe 18 septembrie. Este primul turneu din ultimii zece ani pentru Celine, care în iunie și-a încheiat rezidența la Las Vegas, unde a cântat timp de peste opt ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Andreea Damian

Drama! Stefan Banica Jr a inceput sa cheleasca

Cum a apărut fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache la lansarea cărții mamei lui

Tabu Tabu

Parfumul lui John F. Kennedy la vanzare

Bestseller: Scriu pentru ca simt sau Scriu pentru a vinde?

realitatea

Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”

Andreea Damian

1 comentariu

Cum arată Celine Dion la 51 de ani, fără machiaj? - Stiri eZZ 3 October 2019 at 17:47

[…] Vezi noul videoclip al lui Celine Dion pe TABU.ro […]

Răspunde

Scrie un comentariu