Tabu
PEOPLESlider

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Adela Popescu și Dan Bordeianu au stat față-n față, pentru prima oară după 15 ani de la despărțire. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Aceștia s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului „Numai Iubirea”. Dar au pus punct relației în 2007 și fiecare și-a găsit fericirea în brațele altor parteneri.

În timp ce Dan Bordeianu s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Adela și-a continuat cariera de actriță, artistă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea”. Recent, Dan Bordeianu s-a reîntors la pasiunea sa veche, actoria.

Acesta este protagonistul noului film „Căutătorul de vânt”, care va rula în cinematografe din 11 martie. Cu această ocazie a fost invitat în emisiunea Adelei, unde a vorbit despre noul său proiect. Cei doi s-au comportat normal și nu a existat niciun fel de tensiune, semn că Adela și Dan au rămas în relații bune.

În 2015, Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, de care s-a îndrăgostit în perioada în care jucau împreună în telenovela „Iubire și onoare”. Cei doi au împreună trei băieți – Andrei, Alexandru și Adrian.

Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora și au împreună doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

837 000 € pentru cortina lui Chagall de la Met Opera

Ciocîrlan

Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru

Andreea Damian

Lansarea următorului film „Fast & Furious”, amânată

Andreea Damian

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Fiica lui Bruce Lee dă în judecată un fast-food chinez pentru utilizarea imaginii tatălui său

realitatea

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Scrie un comentariu