Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Adela Popescu și Dan Bordeianu au stat față-n față, pentru prima oară după 15 ani de la despărțire. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Aceștia s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului „Numai Iubirea”. Dar au pus punct relației în 2007 și fiecare și-a găsit fericirea în brațele altor parteneri.

În timp ce Dan Bordeianu s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Adela și-a continuat cariera de actriță, artistă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea”. Recent, Dan Bordeianu s-a reîntors la pasiunea sa veche, actoria.

Acesta este protagonistul noului film „Căutătorul de vânt”, care va rula în cinematografe din 11 martie. Cu această ocazie a fost invitat în emisiunea Adelei, unde a vorbit despre noul său proiect. Cei doi s-au comportat normal și nu a existat niciun fel de tensiune, semn că Adela și Dan au rămas în relații bune.

În 2015, Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, de care s-a îndrăgostit în perioada în care jucau împreună în telenovela „Iubire și onoare”. Cei doi au împreună trei băieți – Andrei, Alexandru și Adrian.

Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora și au împreună doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

Cine a înlocuit-o pe Lora la „Vorbește lumea”

Andreea Damian

Concurs incheiat! Castiga unul din cele trei uleiuri cosmetice Moroccan Essence!

realitatea

Zodiile care fug de căsătorie. Pur și simplu nu se văd legate pe viață!

Andreea Damian

Ileana Stana Ionescu a făcut 84 de ani. Cum a sărbătorit actrița

Tabu Tabu

Selfie-urile Geisha interzise la Kyoto deoarece creșterea numărului turiștilor are un efect negativ

realitatea

Afterhills se amână pentru anul viitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu