Tabu
PEOPLESlider

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Adela Popescu și Dan Bordeianu au stat față-n față, pentru prima oară după 15 ani de la despărțire. Cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Aceștia s-au cuplat pe platourile de filmare ale serialului „Numai Iubirea”. Dar au pus punct relației în 2007 și fiecare și-a găsit fericirea în brațele altor parteneri.

În timp ce Dan Bordeianu s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Adela și-a continuat cariera de actriță, artistă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea”. Recent, Dan Bordeianu s-a reîntors la pasiunea sa veche, actoria.

Acesta este protagonistul noului film „Căutătorul de vânt”, care va rula în cinematografe din 11 martie. Cu această ocazie a fost invitat în emisiunea Adelei, unde a vorbit despre noul său proiect. Cei doi s-au comportat normal și nu a existat niciun fel de tensiune, semn că Adela și Dan au rămas în relații bune.

În 2015, Adela s-a căsătorit cu Radu Vâlcan, de care s-a îndrăgostit în perioada în care jucau împreună în telenovela „Iubire și onoare”. Cei doi au împreună trei băieți – Andrei, Alexandru și Adrian.

Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora și au împreună doi copii.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai SOCANTA aparitie din lumea muzicii!

Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”

Andreea Damian

Mariah Carey suferă de tulburare bipolară: „Am trăit cu o teamă constantă”

Andreea Damian

Tatuaje 2019 – Toate aceste stiluri de tatuaje sunt la modă acum!

realitatea

Fiica Angelinei Jolie, dans viral pe Internet – VIDEO

Andreea Damian

The Weeknd, desfigurat la AMA! Mesajul puternic pe care îl transmite artistul

Andreea Damian

Scrie un comentariu