Tabu
Image default
PEOPLESlider

Carmen Brumă, secretele unei relații de lungă durată. Cum a rezistat 21 de ani alături de Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani și au împreună un băiețel.

Aceștia se înțeleg de minune și acum, chiar dacă nu și-au oficializat relația. Prezentatoarea TV, care este în general foarte discretă în ceea ce privește relația sa, a vorbit din nou despre intimitatea sa.

Într-un showbiz unde divorțurile se desfășoară pe bandă rulantă, Carmen și Mircea au reușit să rămână împreună. Cum reușesc? Ei bine, în cazul unui conflict, „cedăm pe rând, în funcție de care se aprinde mai tare într-o anumită situație”, a mărturisit vedeta pentru VIVA.

„Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială.”, a mai spus Carmen Brumă.

De ce nu vrea nuntă Carmen Brumă

Carmen Brumă (44 de ani) şi Mircea Badea (47 de ani), care au în spate 21 ani de convieţuire, nu se grăbesc să dea cu subsemnatul la Starea Civilă. Ei au un băieţel, în vârstă de 7 ani.

„De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deşi în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aş mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.

În ciuda faptului că cei doi au devenit părinți, nu au mers în fața altarului, iar antrenoarea de fitness a dezvăluit care este motivul. „Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului”, a spus Carmen Brumă legat de căsătoria cu Mircea Badea.

ARTICOLE SIMILARE

Muzica lui Drake, BTS și Ariana Grande a generat cele mai mari venituri

Andreea Damian

Noi dezvăluiri: David Bowie a sedus două fete și a vrut să facă sex cu ele pe melodia „Let’s Dance”

Andreea Damian

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, a luat o hotărâre importantă

Tabu Tabu

Airyen Vay a lansat “Love Me Like You’re High”, o piesă inspirată din realitate

Andreea Damian

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, a pătruns pe piața din România

Andreea Damian

Ce e de facut cand trendul actual nu ti se potriveste?

realitatea

Scrie un comentariu