Tabu
PEOPLESlider

MET GALA 2022 | Momentul spectaculos oferit de Blake Lively pe covorul roșu

Blake Lively a adus un omagiu arhitecturii New York-ului într-o rochie strălucitoare care s-a transformat dramatic în timp ce a pășit pe covorul roșu al Galei Met luni seară.

Lively și soțul ei, actorul Ryan Reynolds, au fost gazdele evenimentului. În timp ce Reynolds a purtat un smoking clasic Ralph Lauren pentru tema „Gilded Glamour and White Tie”, Lively a uimit într-o rochie Versace personalizată, inspirată de designul Art Deco și de detaliile unora dintre cele mai faimoase repere din New York.

Codul vestimentar al serii a fost inspirat de Epoca de Aur, perioada de 30 de ani de la sfârșitul secolului al XIX-lea care a văzut bogăția vertiginoasă pentru familiile de industriași din SUA și moda exagerată pentru clasa superioară a orașului New York.

Când Lively a sosit prima dată, rochia strălucitoare, cu mărgele Versace, era înfășurată de o fundă supradimensionată din satin arămiu. Dar, în timp ce urca scările de la intrarea în Muzeul Metropolitan de Artă, funda a căzut, dezvăluind restul ținutei: o fustă lungă într-un ton arămiu, care aduce un omagiu Statuii Libertății.

„Această rochie este un omagiu adus orașului New York și multor clădiri clasice, emblematice.” Ea a arătat câteva dintre referințele subtile ale rochiei: „Acestea sunt detalii de la Empire State Building, o parte din poalele din Statuia Libertății… (și) constelația de la Grand Central Station”.

Tiarele s-au dovedit a fi accesoriul serii, iar Blake Lively a fost unul dintre multele care au purtat accesoriul. A ei era o piesă elegantă cu șapte vârfuri, o altă referință la Statuia Libertății. Simbolând cele șapte continente, actrița a explicat că acestea reprezintă „incluziune, primire și libertate”. De asemenea, ea a cerut designerului de bijuterii Lorraine Schwartz să prezinte 25 de pietre pentru cele 25 de ferestre ale statuilor emblematice.

ARTICOLE SIMILARE

Adam Levine, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată cu un model de 23 de ani

Andreea Damian

Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette

Andreea Damian

Pe cine va avea Laura Cosoi alături când va naște

Tabu Tabu

Londonezii își vor destăinui visele pentru a documenta perioada pandemiei

Ciocîrlan

A murit un actor celebru din serialul Dallas

Andreea Damian

Câte suflete pereche avem de fapt

Andreea Damian

Scrie un comentariu