Tabu
FASHIONSlider

Kate Middleton, inspirată de Meghan Markle? Apariția surprinzătoare a ducesei de Cambridge

În timpul ultimei sale apariții, ducesa de Cambridge s-a remarcat printr-o alegere – aproape – fără precedent de culoare.

A fost inspirată de Meghan Markle? Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția miercuri, 22 iunie, într-o ținută care ne aminște de soția Prințului Harry, deoarece alegerea făcută nu este ceva specific acesteia.

Venită să inaugureze Monumentul Național Windrush, o statuie creată de artistul Basil Watson, Kate Middleton a purtat un costum cu pantalon de un alb imaculat, semnat Alexander McQueen, una dintre mărcile ei preferate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gardrop Kedisi (@gardropkedisi)

Compus dintr-un blazer cu snur și pantaloni largi cu talie înaltă, costumul se dorește a fi o continuare a ultimelor sale look-uri. În ultimele săptămâni, Kate Middleton și-a înmulțit într-adevăr aparițiile în ținute din două piese.

Ea și-a completat ținuta cu pantofi precum și o geantă mică Mulberry, tot albă, numită „Amberley” de către brand. Accesorii care completează aspectul ușor și elegant al lui Kate Middleton.

Dacă acest look total white este o premieră pentru Kate Middleton, cumnata ei îl adoră. În timpul Jocurilor Invictus 2022, Meghan Markle a îmbrăcat un ansamblu asemănător cu pantaloni, de la Valentino.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Sasu, cadou de sute de mii de euro de la Philipp Plein, de ziua ei

Andreea Damian

Valentino feat. Iris Strubegger by Mert & Marcus

realitatea

Tête-à-Tête | Expoziția caritabilă la ARCUB

Andreea Damian

Stil de vedetă: Corina Bud – fashion icon

realitatea

Meghan Markle, decizie importantă în privința nașterii. De secole încoace nu s-a mai întâmplat

Andreea Damian

Politica SUA privind avortul este “ură extremistă” și “tortură”, spune un comisar ONU

realitatea

Scrie un comentariu