Tabu
PEOPLESlider

Eva Mendes, motivul pentru care a renunțat la actorie

Eva Mendes explică de ce a părăsit industria filmelor în urmă cu aproximativ un deceniu. Actrița nu pare a fi dornică să se întoarcă prea curând.

„Nu-mi lipsește cu adevărat”, a declarat Mendes pentru Variety la un eveniment recent care a avut loc la Los Angeles. „Am obosit să lupt pentru rolurile bune”, a spus ea.

„A fost un moment în care m-am gândit: ‘Îmi voi crea propriile oportunități, voi deveni producător de lucruri și îmi voi crea propriul material’, dar “pur și simplu nu mi s-a părut că merită”, a mai spus starul latino în vârstă de 48 de ani.

Eva Mendes a renunțat la cariera de actriță la scurt timp după ce ea și partenerul său de viață, actorul Ryan Gosling, și-au început relația, în 2011. Între timp, cei doi au devenit părinții Esmeraldei, în vârstă de 7 ani, și ai Amandei, în vârstă de 6 ani. „M-am gândit: «Oh, asta ar trebui să fac acum»”, a spus Mendes.

„Există mai multe oportunități pentru actrițele latino acum, dar, când am renunțat, acum zece ani, nu mi s-au oferit roluri care să nu fie în mod specific latino”, a adăugat ea. „Este interesant că lucrurile stau diferit acum, așa că cine știe ce voi face în viitor. Dar, acum, stau acasă cu copiii mei”, a spus Mendes.

Actrița, cunoscută pentru roluri ca cele din “Hitch – Consilier în amor” și “Zi de instrucție”, nu este singurul star de la Hollywood care și-a dat seama, în culmea succesului, că o carieră la Hollywood nu este chiar ceea ce-și dorește cu adevărat. Iată mai jos alte 10 vedete de la Hollywood care au renunțat la actorie.

ARTICOLE SIMILARE

Noi detalii despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique. Cu cine a înșelat-o pe artistă

Andreea Damian

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Povestea de pe noptieră | Cel mai neînțeles roman din lume

Andreea Damian

Scandal monstru iscat de o celebră actriță în avion! Echipajul a fost nevoit s-o scoată afară

Andreea Damian

Jazz pic – noua poziție favorită a influencerilor pe Instagram

Andreea Damian

Relația periculoasă dintre diabet și Covid-19

Andreea Damian

Scrie un comentariu