Tabu
Image default
PEOPLESlider

Copiii lui Harry și Meghan devin prințul Archie și prințesa Lilibet

După decesul reginei, copiii ducilor de Sussex au dreptul la titlul de Alteța Sa Regală, cu excepția cazului în care și prințul Charles modifică protocoalele.

Archie Mountbatten-Windsor este acum prinț din punct de vedere tehnic – un titlu despre care mama lui, Meghan Markle, sugerase că i-a fost refuzat din cauza rasei sale, potrivit The Guardian.

Sora sa mai mică, Lilibet Mountbatten-Windsor, are, de asemenea, dreptul de a fi prințesă după moartea reginei și urcarea pe tron ​​a bunicului ei, Prințul de Wales.

Meghan vorbise în timpul unui interviu de anul trecut cu realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey despre șocul pe care l-a trăit când i s-a spus că Archie nu va primi protecție de la poliție pentru că nu avea un titlu și a sugerat că decizia a fost luată din cauza rasei sale mixte.

Harry și Meghan au indicat în interviu că se așteptau ca Archie să primească titlul de prinț după ce Charles va urca pe tron, dar că li s-a spus că protocoalele vor fi schimbate – în conformitate cu dorința lui Charles pentru o monarhie slăbită – astfel încât copilul să devină prinț.

Conform protocoalelor stabilite de regele George al V-lea în 1917, copiii și nepoții unui suveran au dreptul automat la titlul de ASR și prinț sau prințesă.

În momentul în care s-a născut Archie, el era strănepotul unui suveran, nu nepot. Dar pentru a-l împiedica să devină prinț, Regele ar trebui să scrie o scrisoare care să modifice dreptul lui Archie de a fi prinț și dreptul lui Lili de a fi prințesă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au făcut Amalia Enache și fiica ei în trei luni de izolare

Tabu Tabu

Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul fetiței sale. Imagini de la eveniment

Andreea Damian

Se întoarce Walker, poliţistul texan

Andreea Damian

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

Părul Angelinei Jolie a arătat groaznic pe covorul roșu. Greșeală de proporții în look-ul actriței

Andreea Damian

Lucian Mîndruță în alertă din cauza băiatului cel mic! Cum arată fii acestuia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu