Tabu
PEOPLE

Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

Una dintre cele mai frumoase influencers din România este Carmen Grebenișan care este urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de oameni. La cei 27 de ani, vedeta a reușit să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri și femei care o urmăresc. Prietena ei cea mai bună este Alina Ceușan cu care a și locuit ani buni, până când fiecare s-a mutat cu partenerul.

san carmen grebenisan
san carmen grebenisan

De ceva timp Carmen Grebenișan (27 de ani) a ieșit din zona online, fiind una dintre vedetele care a acceptat alături de prietenă ei Alina Ceușan să facă parte dintr-un reality-show celebru. Însă puțini știu că blonda suferă de atacuri de panică. Însă pentru ea cel mai important este faptul că are o prietenie de o viață cu colega sa cu care face de toate, de la afaceri, la televiziune pana chiar și vacanțe.

carmen grebenisan
carmen grebenisan

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singură prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen-Grebenișan-
Carmen-Grebenișan-

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini foarte sexy, iar două au atras atenția fanilor. Una dintre acestea o reprezintă pe femeie într-o vacanță din Bali și este foarte sexy în apă, în apropierea unei cascade. În cea de-a două poză Carmen își arată un san acoperit într-o mică oglindă rotundă pusă pe o masă.

alina-ceusan-si-carmen-grebenisan
alina-ceusan-si-carmen-grebenisan

Vedeta s-a despărțit de iubitul sau după ce s-a întors din reality-show și acum are o relație cu un bărbat mai tânăr, care lucrează în domeniul medicinii. Despre Carmen Grebenișan va mai spunem că s-a schimbat mult și nu mai seamnă așa mult cu ea în tinerețe.

 

ARTICOLE SIMILARE

Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?

Tabu Tabu

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

Tabu Tabu

Alina Sorescu, victorie în procesul cu Alexandru Ciucu. Decizia luată în privința copiilor

Andreea Damian

Imaginea cu Luminița Anghel care a uimit rețelele de socializare!

Tabu Tabu

Cum arată Gabriela Prisăcariu la 5 săptămâni după naștere. Poze needitate pe Instagram

Andreea Damian

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu