Home > Vedete > Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

carmen-grebenisan

Una dintre cele mai frumoase influencers din România este Carmen Grebenișan care este urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de oameni. La cei 27 de ani, vedeta a reușit să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri și femei care o urmăresc. Prietena ei cea mai bună este Alina Ceușan cu care a și locuit ani buni, până când fiecare s-a mutat cu partenerul.

san carmen grebenisan

san carmen grebenisan

De ceva timp Carmen Grebenișan (27 de ani) a ieșit din zona online, fiind una dintre vedetele care a acceptat alături de prietenă ei Alina Ceușan să facă parte dintr-un reality-show celebru. Însă puțini știu că blonda suferă de atacuri de panică. Însă pentru ea cel mai important este faptul că are o prietenie de o viață cu colega sa cu care face de toate, de la afaceri, la televiziune pana chiar și vacanțe.

carmen grebenisan

carmen grebenisan

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singură prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeaze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva”, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen-Grebenișan-

Carmen-Grebenișan-

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini foarte sexy, iar două au atras atenția fanilor. Una dintre acestea o reprezintă pe femeie într-o vacanță din Bali și este foarte sexy în apă, în apropierea unei cascade. În cea de-a două poză Carmen își arată un san acoperit într-o mică oglindă rotundă pusă pe o masă.

alina-ceusan-si-carmen-grebenisan

alina-ceusan-si-carmen-grebenisan

Vedeta s-a despărțit de iubitul sau după ce s-a întors din reality-show și acum are o relație cu un bărbat mai tânăr, care lucrează în domeniul medicinii. Despre Carmen Grebenișan va mai spunem că s-a schimbat mult și nu mai seamnă așa mult cu ea în tinerețe.

 

Articole asemanatoare
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
reality show
Primul reality show bisericesc își caută concurenții
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!

1 Response

  1. Pingback : Anunturi gratuite,director web,adauga anunt pe melin.ro

Comenteaza acest articol

Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

by Tabu Tabu   1 min
1