Home > Slider > Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Misterul planează asupra unei fotografii dispărute subit de pe Instagram, fotografie pe care graviduța Meghan Markle o făcuse la Premiile British Fashion 2018, eveniment susținut duminică în Londra.

Ducesa de Sussex a avut o apariție surpriză la gala anuală pentru premierea celor mai de succes oameni din industria modei britanice. Soția prințului Harry a arătat senzațional într-o rochie neagră, pe un umăr, când a oferit premiul special designerului care i-a creat rochia de mireasă, Clare Waight Keller.

După ce a coborât de pe scenă, notează Daily Express, Meghan și-a făcut un GIF cu actrița Rosamund Pike și cu creatoarea de modă Clare Waight Keller. GIF-ul a fost postat apoi pe contul oficial de Instagram al British Fashion Council.

Postarea a fost ștearsă ulterior, fără nicio explicație. Royally Obsessed a scris pe propria pagină de  Instagram: „Ducesa de Sussex nu a renunțat încă la obiceiurile sale de la Hollywood”. Cele trei arătau de parcă se aflau la petrecerea aniversară a unei surori Kardashian.

Tot Royally Obsessed sugerează că Palatul ar fi solicitat ștergerea imaginii din cauza hashtag-urilor din descrierea ei și a unor reclame la produse cu care Casa Regală britanică nu dorește să fie asociată. Dar acesta este doar un zvon.

 

 

Articole asemanatoare
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Comenteaza acest articol

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0