Home > Slider > Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Misterul planează asupra unei fotografii dispărute subit de pe Instagram, fotografie pe care graviduța Meghan Markle o făcuse la Premiile British Fashion 2018, eveniment susținut duminică în Londra.

Ducesa de Sussex a avut o apariție surpriză la gala anuală pentru premierea celor mai de succes oameni din industria modei britanice. Soția prințului Harry a arătat senzațional într-o rochie neagră, pe un umăr, când a oferit premiul special designerului care i-a creat rochia de mireasă, Clare Waight Keller.

După ce a coborât de pe scenă, notează Daily Express, Meghan și-a făcut un GIF cu actrița Rosamund Pike și cu creatoarea de modă Clare Waight Keller. GIF-ul a fost postat apoi pe contul oficial de Instagram al British Fashion Council.

Postarea a fost ștearsă ulterior, fără nicio explicație. Royally Obsessed a scris pe propria pagină de  Instagram: „Ducesa de Sussex nu a renunțat încă la obiceiurile sale de la Hollywood”. Cele trei arătau de parcă se aflau la petrecerea aniversară a unei surori Kardashian.

Tot Royally Obsessed sugerează că Palatul ar fi solicitat ștergerea imaginii din cauza hashtag-urilor din descrierea ei și a unor reclame la produse cu care Casa Regală britanică nu dorește să fie asociată. Dar acesta este doar un zvon.

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse
prințul harry
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să se mute din Europa
Hillary Clinton
Hillary Clinton sare în apărarea lui Meghan Markle, ducesă de Sussex

Comenteaza acest articol

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0