Tabu
PEOPLE

Ce au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei în prima zi la venirea acasă de la maternitate

La câteva zile de când a născut, fosta vedetă de la “Abracadabra” s-a întors cu fiica ei acasă. Iar Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au sărbătorit nu numai prima zi de când s-a întors acasă de la maternitate cu copilul dar și 16 ani de când sunt împreună. Vedeta și soțul ei au cumpărat un tort și apoi Dana Rogoz a scris și publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare sub o fotografie specială. “Una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au așteptat băieții în fața maternității cu flori, reacția lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a așezat

dana rogoz si familia aniversare
dana rogoz si familia aniversare

pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o și a pupat-o, cum se laudă la restul oamenilor care așteptau să între în spital că e surioară lui și că o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în mașînă, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad ii cânta Liei colindul lui preferat. Și cum am suflat apoi împreună cu Radu in tortul nostru, căci azi împlinim 16 ani de relație.

dana rogoz si copii
dana rogoz si copii

Să fim mereu la fericiți ca azi! P.S.: Să ne țineți pumnii pentru prima noapte acasă”, a scris actrița și vedetă de televiziune Dana Rogoz pe conturile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire

Tabu Tabu

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Mesajul transmis de prezentatoare

Andreea Damian

Randy Meisner, membru fondator al The Eagles, a decedat la 77 de ani

Tabu Tabu

Iulia Albu a renunţat la găină. Acum are un alt animal de companie neobişnuit

Andreea Damian

Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan

Andreea Damian

Ce mult a slăbit Gina Pistol după naștere! A postat imaginile pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu