Tabu
Image default
PEOPLE

Ce au sărbătorit Dana Rogoz și soțul ei în prima zi la venirea acasă de la maternitate

La câteva zile de când a născut, fosta vedetă de la “Abracadabra” s-a întors cu fiica ei acasă. Iar Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au sărbătorit nu numai prima zi de când s-a întors acasă de la maternitate cu copilul dar și 16 ani de când sunt împreună. Vedeta și soțul ei au cumpărat un tort și apoi Dana Rogoz a scris și publicat următorul mesaj pe rețelele de socializare sub o fotografie specială. “Una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au așteptat băieții în fața maternității cu flori, reacția lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a așezat

dana rogoz si familia aniversare
dana rogoz si familia aniversare

pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o și a pupat-o, cum se laudă la restul oamenilor care așteptau să între în spital că e surioară lui și că o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în mașînă, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad ii cânta Liei colindul lui preferat. Și cum am suflat apoi împreună cu Radu in tortul nostru, căci azi împlinim 16 ani de relație.

dana rogoz si copii
dana rogoz si copii

Să fim mereu la fericiți ca azi! P.S.: Să ne țineți pumnii pentru prima noapte acasă”, a scris actrița și vedetă de televiziune Dana Rogoz pe conturile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată acum Nick de la “N&D și ce nume are fiica lui

Tabu Tabu

Pharrell Williams își schimbă tonul despre versurile din Blurred Lines: N-am înțeles inițial

realitatea

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor

Andreea Damian

Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în serialul „Suits”

Andreea Damian

Românca Maria Andreea a avut parte de o întâlnire specială cu Thalia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu