Home > Vedete > Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Stefan Banica

Zilele trecute v-am povestit că soția lui Ștefan Bănică, fermecătoarea Lavinia Pârva a primit la mai multe fotografii publicate pe rețelele de socialziare diverse propuneri idecente, mesaje și un număr de telefon. Deși aceste propuneri ar fi trebuit să-l înfurie pe soțul vedetei, iată că nu s-a întâmplat asta, ci din contră.

Știe toată lumea că Ștefan Bănică este un bărbat gelos și posesiv cu partenerele lui și că uneori le-a mai și altoit pe acestea. Însă artistul, vedeta de televiziune și actorul este plin de energie și probabil de aceea are atâția fani care îl iubesc și îl urmăresc pe rețelele de socializare sau la spectacole. Când soția sa a primit mai multe mesaje cu propuneri indecente și un număr de telefon, lumea credea că acesta va deveni violent și posesiv. Însă nu s-a întâmplat așa ceva,

stefan banica si lavinia parva

stefan banica si lavinia parva

ci din contră, a apreciat comentarile făcute la pozele superbei soții. În plus, solista a mai postat pe instastory o fotografie cu ei doi îmbrățișați și au scris între ei “love”. Un semn că momentan nimic nu le clatină căsnicia celor doi și că se iubesc în continuare. Iar solista arată impecabil, iar acest lucru se vede și din ultima postare făcută pe instagram. “Crează-ţi propriul stil, simte-te bine în ce porţi şi fii încrezătoare. Îmbracă-te prost şi vor ţine minte rochia. Îmbracă-te impecabil şi vor ţine minte femeia”, a mai scris ea!

Articole asemanatoare
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică
lavinia si stefan banica
Cum au petrecut Lavinia și Ștefan Bănică la aniversarea fiului de un an
Stefan-Banica
Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare
lavinia parva si stefan banica
Ce aniversare va avea loc în curând în familia Lavinia Pârva – Ștefan Bănică

Comenteaza acest articol

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

by Tabu Tabu   1 min
0