Tabu
PEOPLE

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Zilele trecute v-am povestit că soția lui Ștefan Bănică, fermecătoarea Lavinia Pârva a primit la mai multe fotografii publicate pe rețelele de socialziare diverse propuneri idecente, mesaje și un număr de telefon. Deși aceste propuneri ar fi trebuit să-l înfurie pe soțul vedetei, iată că nu s-a întâmplat asta, ci din contră.

Știe toată lumea că Ștefan Bănică este un bărbat gelos și posesiv cu partenerele lui și că uneori le-a mai și altoit pe acestea. Însă artistul, vedeta de televiziune și actorul este plin de energie și probabil de aceea are atâția fani care îl iubesc și îl urmăresc pe rețelele de socializare sau la spectacole. Când soția sa a primit mai multe mesaje cu propuneri indecente și un număr de telefon, lumea credea că acesta va deveni violent și posesiv. Însă nu s-a întâmplat așa ceva,

stefan banica si lavinia parva
stefan banica si lavinia parva

ci din contră, a apreciat comentarile făcute la pozele superbei soții. În plus, solista a mai postat pe instastory o fotografie cu ei doi îmbrățișați și au scris între ei “love”. Un semn că momentan nimic nu le clatină căsnicia celor doi și că se iubesc în continuare. Iar solista arată impecabil, iar acest lucru se vede și din ultima postare făcută pe instagram. “Crează-ţi propriul stil, simte-te bine în ce porţi şi fii încrezătoare. Îmbracă-te prost şi vor ţine minte rochia. Îmbracă-te impecabil şi vor ţine minte femeia”, a mai scris ea!

ARTICOLE SIMILARE

Soția lui Dragoș Săvulescu, afirmații incendiare despre două românce celebre: „Aceste ființe sărace sunt două actrițe aspirante și prostituate sub acoperire”

Andreea Damian

Kylie Jenner și Timothee Chalamet și-au făcut publică relația la concertul lui Beyonce

Andreea Damian

La 9 ani a făcut echipă cu Marius Moga și regizorul Alex Ceaușu

Tabu Tabu

Cum arată Nicoleta Luciu, la 40 de ani, după ce s-a retras din showbiz. A rămas dependentă de tratamentele de frumusețe

Andreea Damian

Cum arată Antonia în costum de baie după ce a zis că s-a îngrășat

Andreea Damian

Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca. Ce sumă încasează luna vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu