Tabu
PEOPLESlider

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Neti Sandu, celebra astroloagă, arată perfect la 62 de ani. Nu de puține ori, au existat voci care au afirmat că Neti Sandu nu mai îmbătrânește și că arată la fel de bine ca la primele apariții.

Vedeta e trecută de prima tinerețe, dar se menține într-o formă de invidiat. Neti Sandu recunoaște că nu apelează la diete minune sau draconice și nici nu face terapii scumpe. Încearcă să aibă un stil de viață echilibrat și să fie împăcată cu faptul că trecerea anilor este un lucru perfect normal.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

Neti Sandu e neschimbată

În ceea ce privește operațiile estetice, Neti le exclude categoric. Nu a apelat la asemenea intervenții și nici nu o va face, susține ea, pentru că nu vrea să-și șteargă vârsta de pe chip.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, spune Neti Sandu.

ARTICOLE SIMILARE

Antonia încinge din nou Internetul cu fotografii sexy! Solistei i s-a amânat primul concert după izolare

Tabu Tabu

NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

Cu ce se ocupă Miki de la K-pital de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

Cum sa te machiezi daca ai pistrui!

realitatea

Pentru ce sumă se dă Selly jos din pat. Vrea să se extindă pe mai multe zone de activitate

Andreea Damian

Scrie un comentariu