Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Neti Sandu are sau nu operații estetice? Vedeta recunoaște: „Nu pot să mă ajut singură”

Neti Sandu, celebra astroloagă, arată perfect la 62 de ani. Nu de puține ori, au existat voci care au afirmat că Neti Sandu nu mai îmbătrânește și că arată la fel de bine ca la primele apariții.

Vedeta e trecută de prima tinerețe, dar se menține într-o formă de invidiat. Neti Sandu recunoaște că nu apelează la diete minune sau draconice și nici nu face terapii scumpe. Încearcă să aibă un stil de viață echilibrat și să fie împăcată cu faptul că trecerea anilor este un lucru perfect normal.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

Neti Sandu e neschimbată

În ceea ce privește operațiile estetice, Neti le exclude categoric. Nu a apelat la asemenea intervenții și nici nu o va face, susține ea, pentru că nu vrea să-și șteargă vârsta de pe chip.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, spune Neti Sandu.

ARTICOLE SIMILARE

Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită

Andreea Damian

Coral viu: culoarea anului de la Pantone – cu care ne mințim în 2019

realitatea

Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii

Andreea Damian

Fostul iubit al Innei ar putea deveni tată de băiat

Tabu Tabu

De la păpușa Barbie la Regina Latină, transformare șoc a lui Dominique în noul videoclip “Narcos”

Tabu Tabu

Tipul de cancer care face cele mai multe victime în Europa. România, cea mai mare creștere a ratei mortalității

Andreea Damian

Scrie un comentariu