Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Ce machiaj să alegi dacă ai ochii sub formă de migdală

Make-up artiștii consideră ochii migdalați aproape de perfecțiune. Sunt ușor de lucrat cu ei, spun aceștia. În plus, sunt forma la care doresc machiorii să ajungă atunci când machiază ochii femeilor.

Acești ochi sunt uneori numiți de „pisică“. Această formă naturală este ideală, deoarece nu are nevoie de o corecție. Trebuie doar să sublinieze conturul și frumusețea lor naturală. În acest articol vom afla cum se machiază corect ochii sub formă de migdală.

Cum recunoaștem ochii migdalați?

Există multe forme de ochi. Unele sunt înclinate, altele foarte rotunjite, altele sunt la jumătatea distanței dintre aceste două categorii: acesta este cazul ochilor migdalați. Ei sunt mai alungiți decât așa-numiții ochi „rotunzi” și sunt, după cum sugerează și numele lor, sub formă de migdale. Acesta din urmă este ideal, deoarece permite adoptarea unui număr foarte mare de machiaje diferite.

Cum se machiază ochii migdalați?

Este relativ simplu să machiezi ochii migdalați. Cu toate acestea, spre deosebire de ochii rotunzi, pleoapa este mai alungită: de aceea este necesar să se adopte machiajul care va tinde s-o mărească și să-i confere adâncime. Cum se face? Este simplu, doar joacă-te cu umbrele și culorile fardurilor tale. Începe prin aplicarea unei baze de machiaj cu degetul care îi permite să rămâne proaspăt toată ziua. Apoi, ia o pensulă de ochi destul de mare și răspândește o nuanță bej pe toată pleoapa. Aceasta servește ca bază pentru tot machiajul ochilor.

Apoi vine momentul de a pune o umbră mai întunecată (o taupe sau un maro, de exemplu), spre capătul exterior al ochiului. Fii atentă, trebuie să amesteci umbra întunecată cu nuanța bej pe care ai aplicat-o anterior pentru un rezultat natural și la modă. Dacă demarcația este prea vizibilă, nu este atractivă și îți va strica aspectul. Odată terminat, poți adăuga o umbră irizată pe partea rotunjită a pleoapei: aceasta îi va oferi prospețime. Pentru a deschide mai mult ochiul, poți pune și o umbră ușoară sau o notă de evidențiere la nivelul osului frunții: vei aduce lumină în acest loc.

Ultimul pas pentru un machiaj impecabil și un aspect intens: aplicarea rimelului. Unii make-up artiști recomandă, de asemenea, utilizarea a două rimeluri. Primul este folosit pentru a defini genele, acestea le prelungesc, iar al doilea vine să le aducă densitate și volum.

Este o idee bună să-ți machiezi ochii în formă de migdală cu eyeliner?

Pe lângă machiajul menționat anterior, ai opțiunea de a adăuga o linie pe pleoapa superioară. Astfel, eyelinerul va întinde ochiul chiar mai mult decât este deja. Dar poate fi foarte drăguț! Deci, ce eyeliner să folosești? Începătoarele ar trebui să folosească un eyeliner solid, foarte ușor de utilizat. Dar poți alege și un eyeliner lichid cu vârf fin. Pentru ochii căprui merge un albastru electric sau verde smarald, în timp ce ochii verzi sau albaștri pot fi puți în evidență cu nuanțe de cupru sau bronz. Negrul sau maroniul rămân culori de bază care își fac efectul și care scot în evidență toate culorile irisului.

ARTICOLE SIMILARE

Maria Şarapova se simte singură în izolare. Și-a făcut public numărul de mobil personal

Andreea Damian

Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei

Andreea Damian

Kim Kardashian: Pentru a slabi 28 de kilograme am folosit dieta Atkins

realitatea

Femeile care suferă un infarct mor inutil din cauza discriminării de gen în accesul la asistenţă medicală

Andreea Damian

Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici

Dora Constantinovici

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Scrie un comentariu