Tabu
PEOPLESlider

Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit factura la curent

Tora Vasilescu s-a alăturat şi ea vedetelor care au primit facturi uriaşe la energie electrică. Actrița spune că nu-i ajunge pensia pentru a o plăti.

Ultima factură primită de Tora Vasilescu la energie electrică este de 7.000 de lei. Ea a susținut că are o pensie care nu acoperă nici măcar jumătate din sumă. „România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există.

Tora Vasilescu are de plătit o factură de 7000 lei

Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu pentru fanatik.ro.

„Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florie? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele”, a mai spus actrița.

În ultima perioadă, Tora Vasilescu a avut ca principală sursă de venit pensia, nu a mai participat nici la spectacole, nici la diferite emisiuni.

ARTICOLE SIMILARE

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, lucrează cu Andreea Raicu la cea mai nouă colecție de haine

Tabu Tabu

Cum a trecut Diana Enache peste tentativa de viol de acum șase ani

Tabu Tabu

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali își conduce desculț bolidul de 500.000 de euro

Andreea Damian

Trucuri pentru a obține un păr cu volum

Andreea Damian

Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici

Dora Constantinovici

După luna artificială, un soare artificial va lumina în curând cerul Chinei

Andreea Damian

Scrie un comentariu