Tabu
PEOPLESlider

Cum a murit rapperul Nosfe. Cum a fost găsit de polițiști

Co-fondatorul trupei Șatra Benz, Nosfe, era în vârstă de doar 37 de ani. Toată lumea a trăit un adevărat șoc în momentul în care membrii grupului muzical au anunțat stingerea din viață a colegului lor.

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce rapperul a cântat pe scenă.

Artistul Darius Vlad Crețan, cunoscut cu numele de scenă NOSFE, a fost găsit în sufragerie de către partenera sa, Mădălina Crețan. Pe corpul artistului nu au existat urme de violență, potrivit surselor G4Media.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a oferit duminică seara, prin intermediul unui comunicat, detalii despre moartea cântărețului.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico-legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicat.

Surse judiciare anunță că, în cazul decesului cântărețului Nosfe, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Rapper-ul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. Totodată, NOSFE a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Anunțul morții sale a fost făcut chiar de colegii săi.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!”, au transmis cei de la Șatra Benz.

ARTICOLE SIMILARE

Insula Iubirii, o emisiune despre burghezia mijlocie spre mare cu dosare penale și papagali

Dora Constantinovici

Prințul Harry, îndrăgostit de Halle Berry în studenție. Reacția actriței, de milioane

Andreea Damian

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Andreea Damian

Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi

Dora Constantinovici

Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea

Tabu Tabu

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Andreea Damian

Scrie un comentariu