Tabu
CULTURESlider

The Crown, sezonul 5 | Casa Regală a Marii Britanii se încordează din nou

Tensiuni în familia regală a Marii Britanii, odată cu anunțarea premierei sezonului 5 al serialului „The Crown”. Apropiații Regelui Charles al III-lea au cerut boicotarea seriei, din cauza includerii unor scene „false, nedrepte și profund jignitoare” la adresa actualului suveran.

Regele Charles III este zugrăvit într-o lumină nefavorabilă în sezonul 5 al serialului The Crown, care va debuta luna viitoare, pe 9 noiembrie. Câteva scene din viitorul sezon au fost deja făcute publice, iar Casa Regală a luat foc când a aflat cum a fost portretizat actualul suveran.

Una dintre ele îl prezintă pe Charles, pe atunci Prinț de Wales, ca fiind la originea unui complot pentru înlăturarea de la tron a mamei sale. În serial, Prințul Charles face lobby pe lângă premierul de atunci, John Major, să-l ajute să o convingă pe Regina Elisabeta a II-a să abdice.

Apropiații regelui au catalogat drept „falsă, nedreaptă și profund jignitoare” potretizarea lui Charles drept un intrigant neloial, scrie Daily Mail.

John Major, fost premier al Marii Britanii în perioada 1990-1997, a dezvăluit că Prințul de Wales nu i-a cerut niciodată așa ceva, iar scena din serial este „o grămadă de prostii malițioase”.

Apropiații regelui spun că toate dialogurile din scena cu pricina au fost inventate, în scop comercial, și că oamenii ar trebui să boicoteze serialul.

ARTICOLE SIMILARE

MET GALA 2022 | Care este tema din acest an. Gazde și lista de invitați

Andreea Damian

Am uitat să fim ecologiști în timpul pandemiei

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 28 aprilie!

realitatea

ANNA LESKO pe scena la o luna dupa nastere! Uite cat a slabit!

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Bucovina

realitatea

Uite cum arata primul sot al Andreei Marin! “N-as mai putea iubi asa cum l-am iubit pe Cristi!”

Scrie un comentariu