Tabu
FASHIONSlider

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Când vrem să ne simțim puțin în vacanță, scoatem accesoriile de plajă, cum ar fi geanta de paie sau hainele de vară, precum pantalonii scurți. Descoperiți selecția noastră de haine de plajă care ar putea foarte bine să fie purtate la terasă sau într-o plimbare pe Calea Victoriei.

Deoarece nu toți suntem norocoși să trăim într-o stațiune la mare și încă nu a sosit concediul ult așteptat, nu putem purtat cel mai bun aspect de plajă. Spre disperarea noastră. Micuța noastră rochie ne face cu ochiul din dulap, precum și costumul nostru de baie pe care l-am cumpărat recent. Ce se întâmplă dacă ți-am spune că este posibil să fim îmbrăcați ca la plajă și în inima orașului? Există atâtea piese estivale pe care ne place să le purtăm chiar dacă trăim într-o junglă urbană.

La birou

În sfârșit, ne-am întors la birou. Unii dintre noi! Până la concediul pe care l-ai planificat cu atâta rijă, te poți simți puțin în vacanță, poți îmbrăca ținute de vară cu haine potrivite pentru spațiul deschis. Poate așa mai stingi din fierbințeala anunțată de meteorologi. Pentru aceasta, completăm, de exemplu, o pereche de pantaloni albi de in cu o cămașă ușoară din bumbac cu imprimeuri hawaiene. Îmbunătățim aspectul cu o pereche de sandale cu pene și voila! Ținuta pentru birou este gata.

Zile libere

În sfârșit, când vine weekendul, look-ul nostru este deja mai relaxat. Dar aveți grijă să nu exagerați, plimbându-vă de-a lungul marilor bulevarde, cu un top scurt. Trucul, scoate pantalonii scurți din denim și poartă costumul de baie dintr-o singură piesă ca un body. Sau purtați topul cu o cămașă cu mânecă scurtă deschisă dacă sunteți mai timide în oraș decât pe plajă. De asemenea, nu ezitați să purtați cele mai frumoase accesorii precum un elastic de păr din catifea colorat, geanta din paie sau espadrilele.

ARTICOLE SIMILARE

Ochelarii Google Glass, de mare ajutor pentru copiii cu autism

Andreea Damian

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Volumul de memorii lăsat neterminat de Prince scoate la iveală ciudățeniile unui geniu muzical

Andreea Damian

Cum poți experimenta o vacanță fără Covid în Maldive

Andreea Damian

Bucurestiul in weekend, 17-19 februarie

realitatea

Motivul extraordinar pentru care ar trebui să mergi mai des cu spatele

Andreea Damian

Scrie un comentariu