Tabu
Image default
FASHION Slider

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Când vrem să ne simțim puțin în vacanță, scoatem accesoriile de plajă, cum ar fi geanta de paie sau hainele de vară, precum pantalonii scurți. Descoperiți selecția noastră de haine de plajă care ar putea foarte bine să fie purtate la terasă sau într-o plimbare pe Calea Victoriei.

Deoarece nu toți suntem norocoși să trăim într-o stațiune la mare și încă nu a sosit concediul ult așteptat, nu putem purtat cel mai bun aspect de plajă. Spre disperarea noastră. Micuța noastră rochie ne face cu ochiul din dulap, precum și costumul nostru de baie pe care l-am cumpărat recent. Ce se întâmplă dacă ți-am spune că este posibil să fim îmbrăcați ca la plajă și în inima orașului? Există atâtea piese estivale pe care ne place să le purtăm chiar dacă trăim într-o junglă urbană.

La birou

În sfârșit, ne-am întors la birou. Unii dintre noi! Până la concediul pe care l-ai planificat cu atâta rijă, te poți simți puțin în vacanță, poți îmbrăca ținute de vară cu haine potrivite pentru spațiul deschis. Poate așa mai stingi din fierbințeala anunțată de meteorologi. Pentru aceasta, completăm, de exemplu, o pereche de pantaloni albi de in cu o cămașă ușoară din bumbac cu imprimeuri hawaiene. Îmbunătățim aspectul cu o pereche de sandale cu pene și voila! Ținuta pentru birou este gata.

Zile libere

În sfârșit, când vine weekendul, look-ul nostru este deja mai relaxat. Dar aveți grijă să nu exagerați, plimbându-vă de-a lungul marilor bulevarde, cu un top scurt. Trucul, scoate pantalonii scurți din denim și poartă costumul de baie dintr-o singură piesă ca un body. Sau purtați topul cu o cămașă cu mânecă scurtă deschisă dacă sunteți mai timide în oraș decât pe plajă. De asemenea, nu ezitați să purtați cele mai frumoase accesorii precum un elastic de păr din catifea colorat, geanta din paie sau espadrilele.

ARTICOLE SIMILARE

Manish Arora transformă New-Delhi într-un mare circ!

realitatea

Povești de familie | Generații – Moștenirea tăcută

Andreea Damian

Toamna se înmulțesc relațiile. S-a dat liber la cuffing season

Andreea Damian

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Accesoriile Chanel pentru toamnă-iarnă 2009/2010

realitatea

EXCLUSIV Ilinca Vandici: “Când ai un copil mic în casă, îți umple el timpul”

Tabu Tabu

Scrie un comentariu