Tabu
Image default
FASHIONSlider

Piese de plajă pe care ne place să le purtăm în oraș

Când vrem să ne simțim puțin în vacanță, scoatem accesoriile de plajă, cum ar fi geanta de paie sau hainele de vară, precum pantalonii scurți. Descoperiți selecția noastră de haine de plajă care ar putea foarte bine să fie purtate la terasă sau într-o plimbare pe Calea Victoriei.

Deoarece nu toți suntem norocoși să trăim într-o stațiune la mare și încă nu a sosit concediul ult așteptat, nu putem purtat cel mai bun aspect de plajă. Spre disperarea noastră. Micuța noastră rochie ne face cu ochiul din dulap, precum și costumul nostru de baie pe care l-am cumpărat recent. Ce se întâmplă dacă ți-am spune că este posibil să fim îmbrăcați ca la plajă și în inima orașului? Există atâtea piese estivale pe care ne place să le purtăm chiar dacă trăim într-o junglă urbană.

La birou

În sfârșit, ne-am întors la birou. Unii dintre noi! Până la concediul pe care l-ai planificat cu atâta rijă, te poți simți puțin în vacanță, poți îmbrăca ținute de vară cu haine potrivite pentru spațiul deschis. Poate așa mai stingi din fierbințeala anunțată de meteorologi. Pentru aceasta, completăm, de exemplu, o pereche de pantaloni albi de in cu o cămașă ușoară din bumbac cu imprimeuri hawaiene. Îmbunătățim aspectul cu o pereche de sandale cu pene și voila! Ținuta pentru birou este gata.

Zile libere

În sfârșit, când vine weekendul, look-ul nostru este deja mai relaxat. Dar aveți grijă să nu exagerați, plimbându-vă de-a lungul marilor bulevarde, cu un top scurt. Trucul, scoate pantalonii scurți din denim și poartă costumul de baie dintr-o singură piesă ca un body. Sau purtați topul cu o cămașă cu mânecă scurtă deschisă dacă sunteți mai timide în oraș decât pe plajă. De asemenea, nu ezitați să purtați cele mai frumoase accesorii precum un elastic de păr din catifea colorat, geanta din paie sau espadrilele.

ARTICOLE SIMILARE

Ozana Barabancea de nerecunoscut! Cât mai vrea să slăbească vedeta?

Tabu Tabu

Silvio Berlusconi își vinde super-iahtul de 11 mil. €. Cum arată ambarcațiunea de lux FOTO

Andreea Damian

CEA MAI SPECTACULOASA PRIVELISTE DIN MILANO, ACUM LA 360°, ONLINE!

240 de mii de fete mor anual în India din cauza discriminării de gen

realitatea

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Andreea Damian

Cele mai neinspirate rochii de la Oscar 2011

realitatea

Scrie un comentariu