Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Sarah Michelle Gellar își cere scuze după ce și-a ofensat neintenționat fanii

Actrița din Buffy, spaima vampirilor și din Tentația seducției a spus că se simte prost pentru faptul că o serie de imagini de pe Instagram pe care ea le-a postat au fost etichetate “dăunătoare” și “jignitoare” de mai mulți fani.

Imaginile o arată pe actriță în lenjerie intimă neagră, pozând pentru revista Maxim în 2007. Comentariul atașat pozelor spune că Gellar, în vârstă de 41 de ani ar fi vrut să pună pozele respective pe undeva prin casă ca să-i reamintească să nu mai mănânce atât de mult de Ziua Recunoștinței. Unii dintre fanii actriței însă nu s-au amuzat prea mult ci dimpotrivă, au acuzat-o pe actriță că umilește public oamenii grași și îi face să se simtă vinovați pentru că sărbătoresc Ziua Recunoștinței mâncând.

“A promova idei potrivit cărora ar trebui să nu mai consumăm alimente pentru a fi slabi este o mentalitate periculoasă și dăunătoare, care în mod vădit afectează mințile multora, inclusiv cele ale celebrităților așa cum este destul de evident aici”, a comentat unul dintre fani.

“Este un adevăr greu de recunoscut. Nimeni nu ar trebui să se simtă vinovat că mănâncă în această perioadă.” a mai scris cineve. Un alt commentator a scris: “Această vedetă dovedește încă o dată că cultura dietelor este cu adevărat pretutindeni și că atât de multe femei au internalizat acest tip de gândire. Este rușinos.” Unii oameni au apărat-o pe actriță: “Mi se pare atât de nedrept că femeile sunt în mod constant rușinate de corpul lor, este subțire și tonificată – vă rog să-mi spuneți în ce fel vi se pare că e nesănătoasă?” sau “Ar trebui să ne susținem reciproc în loc să dăm unul în celălalt”.

Gellar a răspuns la critici prin emiterea unei declarații: “Mi-a atras atenția faptul că unii oameni cred că am fost intenționat tendențioasă cu oamenii care au probleme cu greutatea în această postare. Acest lucru este foarte departe de intențiile mele”, a spus ea. “Îmi place Ziua Recunostintei și, din păcate, ochii mei sunt adesea mai mari decât stomacul și tind să mănânc atât de mult încât mă îmbolnăvesc. Îmi pare rău că oamenii s-au ofensat de încercarea mea de a face o glumă. Oricine mă cunoaște, știe că niciodată nu voi aș umili public și intenționat pe nimeni vreodată”.

ARTICOLE SIMILARE

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Andreea Damian

Cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțite? Anunțul făcut de Antena 1

Andreea Damian

A copiat ținutele vedetelor pentru a demonstra că mărimea nu contează

Andreea Damian

Angelina Jolie va fi legendara Maria Callas într-un nou film biografic

Andreea Damian

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Tabu Tabu

Care sunt alimentele care ajuta la hidratare pe timpul verii?

realitatea

Scrie un comentariu