Tabu
Image default
PEOPLE

Moștenirea Melaniei Trump: greșeli, mister și, în cele din urmă, absență

Când va părăsi Washingtonul în ziua inaugurării lui Joe Biden, Melania Trump va fi amintită ca prima doamnă a SUA care a sosit târziu la Casa Albă și a ieșit devreme.

Melania Knauss Trump a primit rolul de primă doamnă ca o enigmă. Nimeni nu știa cum se va adapta fostul model sloven care a devenit a treia soție a lui Donald J. Trump la rolul pe care predecesoarea ei, Michelle Obama, l-a redefinit.

Chiar dacă soțul Melaniei Trump a ignorat tradițiile predecesorilor săi, ea a încercat la început să o urmeze pe a ei după ce a ajuns la Washington din New York, după Donald Trump: angajarea unui personal, vorbind despre îngrijirea copiilor ca mama unui fiu mic și găsindu-și propriile cauze, în timp ce orice atenție pe care a avut-o tindea să o acorde hainelor de designer pe care le purta la fiecare apariție publică.

Dar pe măsură ce anii au trecut, eforturile ei nu mai prezentau interes, scrie The New York Times, subminate de o serie de spectacole publice create de soțul ei, precum și de propriile ei greșeli provocate și de ostilitatea pe care a simțit-o din partea presei. La fel ca președintele, ea a început să acorde mai puțină atenție frumuseților tradiționale.

citește continuarea pe Tabu HighLife

ARTICOLE SIMILARE

Fiica Andreei Esca se mută în casă nouă. Cum arată apartamentul pe care Alexia Eram l-a cumpărat

Andreea Damian

Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?

Tabu Tabu

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

Andreea Damian

Katie Holmes reunește gașca Dawson’s Creek. Cum arăta actrița la primul ei rol

Andreea Damian

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Andreea Damian

Scrie un comentariu