Tabu
PEOPLE Slider

Will Smith, impresionat de cel mai frumos gest din istoria sportului: „M-a făcut să plâng”

Will smith

Moment uluitor de fair-play, care va intra în istoria sportului: atletul spaniol Diego Mentrida a observat că britanicul James Teagle a greşit traseul chiar înainte de linia de sosire, l-a așteptat și i-a cedat, practic, locul al treilea și bronzul competiției, a notat CNN.

Scena a avut loc la triatlonul de la Santander, oraș aflat în nord-vestul Spaniei. Atletul spaniol în vârstă de 21 de ani a văzut că adversarul său a luat-o pe un drum greșit, respectiv spre un steag roșu, crezând că acela marchează linia de sosire.

În acel moment, Diego s-a oprit și l-a așteptat pe acesta, ca să termine cursa înaintea lui. „A fost în faţa mea tot timpul. A meritat bronzul”, a explicat Diego Mentrida, la final. Clipul cu actul de sportivitate rară a devenit viral pe rețelele de socializare și a strâns milioane de apreciei

„Toate atributele sportului într-un singur gest”, a scris portarul spaniol al Liverpool, Adrián, pe Twitter. Și fostul portar Iker Casillas l-a lăudat și pe Méntrida. „Iubesc, iubesc această poveste”, a spus actorul Will Smith, într-un videoclip pe contul său de Instagram. El a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că a plâns când a văzut reportajul despre cei doi sportivi.

https://www.instagram.com/p/CFXe_qehSj2/?utm_source=ig_web_copy_link

ARTICOLE SIMILARE

Istorii Tabu: Swinging

realitatea

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Joker și Roman Polanski au câștigat la festivalul de la Veneția

realitatea

RECENZIE – The Florida Project – un film despre cei care au totul și nimic

Cum îl va chema pe băiețelul Oanei Tache care se va naște în august

Tabu Tabu

Unde a fugit Inna în plină pandemie după ziua ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu