Tabu
Image default
PEOPLESlider

Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei

Shakira a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către justiția spaniolă pentru evaziune fiscală. Cântăreața columbiană este obligată să plătească 14,5 milioane de euro sub formă de impozit pe venit.

Vedeta renunță să își dovească nevinovăția și acceptă sentința, timpul fiind, după cum spune, mult ma imortant. O victorie în instanță ar fi presupus un proces lung și costisitor, astfel că a decis să pună capăt, cvictoria însemnând în acest moment pentru meu, mai degrabă, recuperarea timpului deja pierdut.

Vedeta a acceptat sentința și a emis un comunicat în care lasă de înțeles că se consideră nevinovată, dar a decis să pună capăt procesului pentru a nu-și mai pierde timpul în instanță, relatează Adevărul.ro.

În comunicatul transmis, Shakira a făcut referire la cetățenii spanioli care au luptat până la final în procese similare arătând că alți cunoscuți, precum Xabi Alonso, au avut procese similare și au luptat pentru achitare, iar luna trecută, Curtea Supremă din Spania a confirmat achitarea antrenorului Xabi Alonso.

„Am ajuns la concluzia că nu ar mai fi un triumf dacă prețul este să fii jefuită de câțiva ani din viață. Am o mare apreciere pentru cetățenii spanioli, cum ar fi Xabi Alonso, Sito Pons sau mulți alții, care au luptat până la final.

Am investit ani din viață pentru așa ceva, dar, pentru mine, astăzi, să câștig înseamnă să îmi recuperez timpul liber. Cu ce te mai încălzește victoria dacă pierzi 10-15 ani să o obții?“, a transmis Shakira, conform Marca.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

De ce a acceptat Anca Sigartău să joace rolul unei țoape? Dezvăluiri spumoase din culisele serialului „Adela”

Andreea Damian

Scurtă istorie a lui Muxe, al treilea gen al Mexicului. Apare pentru prima dată pe coperta Vogue

Andreea Damian

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Tabu Tabu

Adevărul despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Motivul care a dus la despărțire de fapt

Andreea Damian

De ce femeile preferă bărbații cu barbă?

Andreea Damian

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu