Tabu
PEOPLE

Familia Geambașu, trei generații pe aceeași scenă

Între Petre și Călin Geambașu au fost multă vreme divergențe, mai ales că fostul concurent de la “Școala Vedetelor” nu voia să se împace cu mama sa. Iată că acum solistul a revenit la sentimente mai bune și s-au reunit împreună trei generații de cântec pe acceasi scenă.

calin si davin geambasu
calin si davin geambasu

În vacanța care este aproape pe sfârșit Călin Geambașu s-a împăcat cu celebul său tată și și-a dus fiul, pe Davin, să se joace, să se distreze și să socialzieze cu bunicii după ce multă vreme au stat departe unii de alții. Iată că după o vară de ieșiri în familie, Călin, Petre și Davin, trei generații din familia Geambașu, au fost din nou împreună în fața camerelor de luat vederi la invitația lui Paul Surugiu Fuego și au cântat. “La mulți ani, Paul Surugiu – Fuego (a fost ziua solistului ieri, duminică, n.r.) și mulțumim pentru invitația de alaltăieri la emisiune, la televiziunea română! Pe finalul acestui Live pentru FB filmat cu un telefon, ne ajută cu glasul său inconfundabil și Marcel Pavel (chiar dacă nu avea microfon – a fost un moment spontan).

fuego paul surugiu si trei generatii de geambasu
fuego paul surugiu si trei generatii de geambasu

Bunic, Tată, Fiu într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă, nu știu când. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit yo post-adolescență și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte… El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet. Mă’ Boy…!”, a scris Călin Geambașu pe rețelele de socializare și a publicat și câteva imagini.

ARTICOLE SIMILARE

COUPLE ALERT. Incredibil cu cine s-a cuplat Conrad Mericoffer, Silviu din „Adela”

Andreea Damian

Naomi Campbell a arătat pentru prima oară chipul fiicei ei

Andreea Damian

Meghan Markle dezvăluie prima fotografie a fiicei sale

Andreea Damian

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

Turist şocat de preţurile de la hotelul Simonei Halep din Mamaia

Andreea Damian

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a ajuns în atenția mass media internațională

Tabu Tabu

Scrie un comentariu