Tabu
PEOPLESlider

Probleme pentru Emily Burghelea la anunțarea sexului celui de-al doilea bebeluș

Emily Burghelea urmează să devină mamă pentru a doua oară, vestea fiind dată chiar de simpatica vedetă în urmă cu doar câteva luni. Chiar dacă mai are puțin până își va cunoaște bebelușul, nu a aflat sexul bebelușului!

Prietenii ei se vor ocupa de organizare unui gender reveal. Într-un interviu recent, Emily Burghelea a povestit că, la primul copil, nu a putut aștepta prea mult și a rupt plicul, pentru a afla sexul bebelușului. În schimb, acum i l-a înmânat unor prieteni, care se vor ocupa de organizarea unui petreceri, unde invitații vor afla dacă este fetiță sau băiețel.

Însă gender reveal-ul n-a mai avut loc, așa cum plănuiese vedeta. Emily Burghelea a vrut să facă evenimentul la casa din care s-a mutat după ce s-a născut Amedea, însă chiriașii pe care îi avea acolo nu au putut elibera la timp spațiul.

Petrecerea a fost reprogramată, de data asta punându-se vremea rea în calea vedetei. Emily a vrut să facă mica petrecere în curtea casei sale, însă din cauza ploii, nu a mai fost posibil. Vedeta i-a anunțat pentru a doua oară pe invitați că se amână din nou, nu se știe pentru ce dată.

„Era plănuit să-l facem în weekend. Prima dată, am plănuit să-l facem la un restaurant. Apoi, am spus că am avut petrecerea de ziua mea săptămâna trecută, am spus că e prea mult pentru mine, fiind și însărcinată, mai sunt și cu Amedea, să facem iar la restaurant e o bătaie de cap”, a povestit ea pentru FANATIK.

ARTICOLE SIMILARE

Ce se întâmplă cu creierul tău când consumi alimente reci

Andreea Damian

Tudor Chirilă și-a anulat toate concertele și spectacolele. Ce a pățit artistul

Andreea Damian

Ashley Graham, modelul supraponderal, însărcinată pe podium la New York Fashion Week

Andreea Damian

Folosim sau nu săpunul? Unii oameni se spală mai puțin iar experții explică de ce

Andreea Damian

Cele mai cunoscute vedete care joacă la cazino

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Scrie un comentariu