Tabu
PEOPLE

Kate Middleton, apariție surprinzătoare pe terenul de tenis. Soția Prințului William a jucat tenis cu celebrul Roger Federer

Kate Middleton i-a surprins pe toți în acest weekend. Soția Prințului William a demonstrat că nu se pricepe doar la treburi caracteristicei casei regale. 

Prințesa de Wales a vrut să le demonstreze tuturor de ce este în stare. Aceasta a intrat pe terenul de tenis și a acceptat să joace împotriva unei adevărate legende a acestui sport. Soția Prințului William l-a avut ca adversar pe nimeni altul decât Roger Federer, iar meciul a fost unul extrem de greu.

Totul s-a întâmplat pe un teren de tenis din sudul Londrei. Kate și Roger au jucat pentru o cauză nobilă, iar deznodământul meciului i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Kate Middleton a reușit să-l învingă pe multiplul campion la tenis, iar acesta a fost, cu adevărat, un motiv de sărbătoare.

Roger Federer s-a arătat și el foarte surprins de abilitățile lui Kate. Tocmai de aceea, atunci când soția lui William a dat lovitura finală, acesta nu s-a putut abține și a strigat: „Uimitor?!”.

Înainte de a fi adversari pe teren, Kate Middleton și Roger Federer au fost văzuți în timp ce se antrenau. Surse din anturajul lor susțin că cei doi au pregătit un material care a și fost, deja, urcat pe Youtube. De altfel, în urma acestor antrenamente, Kate s-a pregătit și mai bine pentru ceea ce urma să ofere pe teren.

Din fericire pentru fanii ei, nu a fost ultima dată când Kate a fost văzută la un meci de tenis. La începutul lunii viitoare, mai exact, pe 3 iulie, aceasta va fi prezentă la Wimbledon. Nu în calitate de jucător, ci în calitate de spectator, așa cum i-a obișnuit pe toți.

Sursa: Realitatea Star

ARTICOLE SIMILARE

Cum a ajuns Denisa de la Bambi milionară în euro în doar 3 ani

Andreea Damian

Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul fetiței sale. Imagini de la eveniment

Andreea Damian

Ce studii are, de fapt, Delia? Puțini fani știau acest amănunt din viața artistei

Andreea Damian

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Adrian Sînă, victima hackerilor: a rămas fără banii de pe card

Andreea Damian

Alina Pușcaș a avut vara asta trei vacanțe

Tabu Tabu

Scrie un comentariu