Tabu
PEOPLESlider

Aflat în vacanță, Dan Negru face praf turismul din România

Dan Negru e pasionat de călătorii și alege adeseori destinații exotice și experiențe fascinante, pe care le împărtășește urmăritorilor săi, în rețelele sociale.

Aflat în Japonia, prezentatorul a fost cucerit de obiceiurile și mentalitatea acestui popor, după cum a scris pe Facebook. Totodată, Dan Negru a făcut o comparație în România și Japonia, arătându-se dezamăgit de calitatea turismului românesc și de modul în care e promovată țara noastră.

„Mă uit cu «ciudă» la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta.

Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară, apoi i-am bagat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula, care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker.

La noi, turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi. Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială.

Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm“, a scris Dan Negru în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Recomandare OMS: tipul de activitate fizică de care ai nevoie în fiecare zi

Andreea Damian

Cine aduce mai mulți bani în casă: Mădălin Ionescu sau Cristina Șișcanu? Prezentatorul nu se ferește să recunoască

Andreea Damian

Supradoza cu vitamina D. Care sunt riscurile pe care trebuie să le cunoști

Andreea Damian

Șapte greșeli de evitat atunci când vrei să te încălzești

Andreea Damian

Tom Cruise a sărit de 106 ori din avion pentru scena perfectă

Andreea Damian

Zodiacul psihopaților. Cele 5 zodii brutale și manipulatoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu