Tabu
PEOPLESlider

Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin au lansat „Grătar de Călător”, o carte digitală de bucate

Chef Cătălin Scărlătescu și mixologul Gache Costin au lansat „‬Grătar de Călător”, o carte de bucate digitală revoluționară, într-un eveniment de marcă desfășurat miercuri, 13 decembrie, la Interbelic Victoria. 

Cartea reprezintă o combinație inedită de rețete și cocktailuri asortate, fiecare reflectând călătoriile culinare ale lui Chef Scărlătescu și expertiza mixologică a lui Gache Costin.

Chef Cătălin Scărlătescu și Gache Costin și-au propus să redefinească experiența gastronomică prin combinarea tradiției cu inovația într-un produs unic – „‬Grătar de Călător”. Cartea este mai mult decât o colecție de rețete, este o experiență culinară interactivă, care, datorită tehnologiei FoodFix.Tech, combină experiențele lui Chef Cătălin Scărlătescu cu un curs de gătit. „‬Grătar de Călător” include videoclipuri explicative, sfaturi și trucuri, care transformă prepararea mâncărurilor într-un proces simplu, amuzant și educativ.

„‬Este o onoare pentru mine să împărtășesc această aventură culinară alături de Gache Costin și cu sprijinul tehnologic al FoodFix.Tech., Grătar de Călător este mai mult decât o carte de bucate, este o călătorie a gusturilor și aromelor pe care le-am descoperit în drumurile mele. Cu Grătar de Călător, aducem pasiunea noastră pentru gătit direct în casele oamenilor, oferind o metodă accesibilă pentru a recrea aceste delicii culinare”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

„‬Fiecare cocktail din această carte este conceput să completeze armonios preparatele, creând o experiență gustativă memorabilă. Ne-am inspirat din sutele de mii de bauturi pe care le-am servit în Interbelic Victoria, la Linea și la Festivalul Nostalgia, dar și din ingredientele folosite de Cătălin. Rezultatul este pur și simplu extraordinar”, a adăugat Gache Costin.

Primul capitol din „‬Grătar de Călător” este oferit GRATUIT de FoodFix.Tech pentru consumatori, care au posibilitatea de a-și crea cont și a se bucura pe deplin de arta culinară și a mixologiei oferite de Chef Cătălin Scărlătescu și Gache, accesând următorul link: https://app.foodfix.tech/cookset/gratardecalator/

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Cherry, de nerecunoscut de Halloween

Tabu Tabu

Riverdale, suspendat în memoriam Luke Perry. Idolul rebel al unei generații a murit la 52 de ani

Andreea Damian

Ioana Ginghină îmbracă din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta

Andreea Damian

De ce în zilele noastre femeile aleg bărbați „beta”

Andreea Damian

Spice Girls vinde tricouri confecționate de muncitoare la limita sclaviei în scopuri umanitare

Andreea Damian

Top 5 afecțiuni medicale care îi afectează pe milenari

Andreea Damian

Scrie un comentariu