Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

De ce în zilele noastre femeile aleg bărbați „beta”

Dacă sunteți în căutarea unui bărbat „alfa”, experții vă recomandă să vă reorientați. Credeți sau nu, bărbații beta nu sunt mai răi – de fapt, pot fi chiar mai buni decât bărbații alfa. În trecut, asertivitatea era atribuită femeilor și puterea bărbaților. Se pare că bărbații beta cuceresc din ce în ce mai mult inimile femeilor.

În acest articol veți descoperi ce este de fapt un bărbat beta și de ce îi aleg femeile.

Bărbații beta nu sunt intimidanți, spre deosebire de cei alfa. Aceștia din urmă sunt exagerat de ambițioși și, de aceea, uneori tind să fie mult prea insistenți și asertivi. Bărbații beta raționează din cauza tendinței lor de a evita conflictele. De aceea, veți avea întotdeauna un cuvânt de spus și veți fi auzite. În plus, au niveluri de stres mai scăzute decât cei alfa, ceea ce reprezintă un alt punct în favoarea lor.

Ce e interesant la bărbații beta e și faptul că se implică în treburile casnice. Ei nu se încruntă niciodată când trebuie să spele vasele sau să aspire. Nu-l veți auzi spunând lucruri de genul: „Nu este treaba unui bărbat”. Dacă vede o grămadă de rufe, încarcă mașina de spălat.

Spre deosebire de masculii alfa, aceștia nu se străduiesc să fie dominanți într-o relație. Egalitatea este esențială atunci când vine vorba de a trăi cu un beta. Deși s-ar putea să pară distractiv să ieși cu un alfa, rețineți că sunt îngrozitor de egoiști.

Bărbații beta sunt loiali

Bărbații beta nu încearcă să fie macho. Sunt de obicei băieți buni – de încredere și întotdeauna de sprijin. De aceea devin părinți desăvârșiți. Beta poate da un exemplu despre cum să respectăm femeile și să rezolvăm conflictele cu cuvinte și nu cu pumnii.

Un bărbat beta este de fapt un meci excelent pentru o femeie puternică și independentă. Simțiți-vă liber să faceți ceea ce vă place – lucrați sau stați acasă. Beta poate aduce banii în casă, dar nu se stresează dacă o faci tu. Acest tip nu se simte amenințat dacă ai mai mult succes. Un beta adevărat te va sprini și se va îndrepta spre bucătărie pentru a coace un tort.

Dacă ar fi să comparăm bărbații alfa și bărbații beta, aceștia din urmă sunt tovarăși mai buni. Bărbații dominanți trebuie întotdeauna să se asigure că sunt în centrul atenției. Acest lucru aduce multe probleme, deoarece nu acceptă respingerea. Încep să încerce să demonstreze ceva oamenilor și ar putea acționa grosolan – și apoi seara este distrusă. Din fericire, nu se întâmplă nimic de acest fel cu un bărbat beta. Acest tip pur și simplu se distrează și nu încearcă niciodată să fie cineva ce nu este.

ARTICOLE SIMILARE

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Andreea Damian

Lidia Buble, gravidă? Ipostaza prin care și-a șocat fanii

Andreea Damian

Atât putem, ăștia suntem, românii i-au întâmpinat pe refugiați de Sfântul Nicolae: Punem mâna pe topoare!

Dora Constantinovici

Ce caut eu în viaţa ta?

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Andreea Damian

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Andreea Damian

Scrie un comentariu