Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Celine Dion și-a cumpărat palat zburător

Celine Dion s-a răsfățat cu un cadou extravagant, deși ziua ei de naștere a avut loc în luna martie. Cântăreața canadiană, care are o avere estimată la 430 de milioane, de dolari, și-a cumpărat un avion privat. Nici nu s-a uitat la bani când a comandat aparatul de zbor.

Deoarece concertele și turneele încep să se reia, Céline Dion a decis să-și cumpere echipamente de concurs propriul avion pentru călătoriile sale internaționale. Potrivit informațiilor de pe site-ul Aeroaffaires, diva din Quebec a dat pe avionul privat nu mai puțin de 42 de milioane de dolari.

Avionul care măsoară 15 metri lungime este construit de compania canadiană Bombardier și poate transporta 14 pasageri. Oferă un confort demn de cele mai mari hoteluri: baie, birou de lux, ecran plasma gigantic, paturi extrem de confortabile de cinci stele.

Cu acest palat zburător, cântăreața va putea să se deplaseze între Las Vegas, Montréal și Paris, să călătorească cu familia sau între două concerte. Cântăreaţa Céline Dion a trebuit să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în ziua de 10 iulie 2020.

Pilotul Matt Cockram a făcut dezvăluiri despre acest aparat de zbor de care este foarte încântat: „Interiorul avionului este vast și perfect echipat pentru a lua masa și pentru distracții”.

Interpreta hitului „My Heart Will Go On” și-a ales cu grijă noul mijloc de transport. A optat pentru Global Express XRS construit de compania canadiană Bombardier. Acest avion face acum parte din lunga listă de proprietăți extravagante ale cântăreței, alături de un parc acvatic în curtea casei sale, club de golf, o mașină de lux și un dulap pentru cele 10.000 de perechi de pantofi.

ARTICOLE SIMILARE

S-a demonstrat științific! Sarcina poate fi contagioasă printre prietene

Andreea Damian

Cu ce se ocupă acum Doinița Oancea

Tabu Tabu

National Geographic SUA recunoaşte că a fost o revistă rasistă

Dora Constantinovici

De ce a ajuns Culiță Sterp pe mâna medicului

Tabu Tabu

Beyonce, „cenzurată” la concertul dedicat lui Nelson Mandela

Andreea Damian

Endometrioza | 3 simptome care trebuie să te alerteze

Andreea Damian

Scrie un comentariu