Tabu
BEAUTYPEOPLESliderVideo

Andreea Bănică, trucul prin care dă volum părului

Andreea Bănică acordă o atenție deosebită sănătății părului de aceea nu folosește multe produse care îi pot încărca și deteriora podoaba capilară. De când o știm, fosta membră Blondy a fost mereu blondă.

Și mai știm un lucru: Andreei îi place părul cu foarte mult volum! Iar dacă îți dorești să ai și tu mai mult volum pentru mai mult timp, urmează sfaturile artistei. Înainte de toate, trebuie să știi că textura firului de păr este esențială. Șampoanele pentru volum și îngroșarea firului de păr sunt ideale pentru orice tip de păr, mai ales dacă ai părul subțire.

Dar Andreea Bănică spune că altul e secretul prin care părul ei auriu e plin de volum. Vedeta a împărtășit trucul ei pe Instagram. După ce l-a spălat, începe să-l usuce foarte bine la rădăcină fără să-i aplice niciun produs de coafat. Apoi îl piaptănă cu o perie foarte fină, care nu rupe părul deloc, ci doar îl descurcă.

La final, fixează părul cu ajutorul unui clește de păr, sus în creștet, și îl lasă așa pe durata somnului de noapte. Andreea susține că a doua zi, dimineață, va avea foarte mult volum la rădăcină.

Acest procedeu vine însă cu un dezavantaj, spune Andreea: pe ce parte dormi, pe aceeași parte trebuie să te trezești. Așadar, fără prea multă foială în timpul nopții!

Ca să înțelegi mai bine despre ce truc este vorba, urmărește videoclipul de mai jos.

ARTICOLE SIMILARE

Cum faci față băgăcioșilor?

Andreea Damian

Ce cosmetice accesibile folosesc vedetele

realitatea

De ce veganii nu vor rezolva criza mondială a alimentelor

Andreea Damian

Florin Piersic a fost operat din nou de urgență. Ce au descoperit medicii

Andreea Damian

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Jane Fonda anunță că are cancer. Ce tip de cancer are actrița

Andreea Damian

Scrie un comentariu