Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider Video

Andreea Bănică, trucul prin care dă volum părului

Andreea Bănică acordă o atenție deosebită sănătății părului de aceea nu folosește multe produse care îi pot încărca și deteriora podoaba capilară. De când o știm, fosta membră Blondy a fost mereu blondă.

Și mai știm un lucru: Andreei îi place părul cu foarte mult volum! Iar dacă îți dorești să ai și tu mai mult volum pentru mai mult timp, urmează sfaturile artistei. Înainte de toate, trebuie să știi că textura firului de păr este esențială. Șampoanele pentru volum și îngroșarea firului de păr sunt ideale pentru orice tip de păr, mai ales dacă ai părul subțire.

Dar Andreea Bănică spune că altul e secretul prin care părul ei auriu e plin de volum. Vedeta a împărtășit trucul ei pe Instagram. După ce l-a spălat, începe să-l usuce foarte bine la rădăcină fără să-i aplice niciun produs de coafat. Apoi îl piaptănă cu o perie foarte fină, care nu rupe părul deloc, ci doar îl descurcă.

La final, fixează părul cu ajutorul unui clește de păr, sus în creștet, și îl lasă așa pe durata somnului de noapte. Andreea susține că a doua zi, dimineață, va avea foarte mult volum la rădăcină.

Acest procedeu vine însă cu un dezavantaj, spune Andreea: pe ce parte dormi, pe aceeași parte trebuie să te trezești. Așadar, fără prea multă foială în timpul nopții!

Ca să înțelegi mai bine despre ce truc este vorba, urmărește videoclipul de mai jos.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow, fotografie rară cu copiii ei. Cât de frumoasă e fiica sa!

Andreea Damian

Ce ține regina Elisabeta a II-a în poșetă? Vei rămâne surprins să afli

Andreea Damian

Ce machiaj și coafură a purtat Meghan Markle în ziua nunții sale

Andreea Damian

Ce soluții a găsit Dana Rogoz pentru a petrece timpul acasă în siguranță

Tabu Tabu

#10YearChallenge. Fotografiile care ne arată că nu trebuie să râmânem indiferenţi degradării mediului

Andreea Damian

De ce ar trebui să bem lapte înainte de a merge la culcare

Andreea Damian

Scrie un comentariu