Tabu
LIFESTYLE

Fertilizare in-vitro gratuită

Clinica de medicină materno-fetală Promed System lansează astăzi campania de responsabilitate socială „Un FIV gratuit pe lună”. În cadrul acesteia, un cuplu care dorește să își întemeieze o familie, însă prezintă probleme care împiedică crearea sau menținerea unei sarcini poate beneficia de o procedură de fertilizare in-vitro gratuită.


Campania se va desfășura lunar, începând din 2 noiembrie și se va încheia la sfârșitul anului 2011. Cuplurile care vor să se înscrie în campanie pot completa formularul online, la următoarea adresă: fiv.clinica-promed.ro și în Clinica de Medicină Materno-Fetală Promed System București (Str.Stockholm nr.5). Pe baza acestui formular, reprezentanții clinicii vor alege cuplul care va beneficia de fertilizarea in-vitro gratuită.


Începând cu luna decembrie, cuplul va realiza o serie de analize și investigații, în urma cărora se va stabili tratamentul pe care trebuie să îl urmeze înainte de procedura propriu-zisă. Participanții care nu au fost aleși se vor afla pe lista de așteptare și înscriși în campanie pentru luna următoare. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial: www.clinica-promed.ro

ARTICOLE SIMILARE

Miley Cyrus s-a drogat pe scenă la Europe Music Awards

Melania Trump s-a săturat să fie Prima Doamnă a Americii

Andreea Damian

Nadine, REVOLTATA de campania “Ia-ma acasa de Craciun”: “Cat de cretin sa fii…”

realitatea

Frische, noua brutarie si patiserie premium online

Cafeneaua din Seul care te face să te simți ca un personaj din benzile desenate

Andreea Damian

Cum a slabit Mihaela Borcea: “Nu mananc paine, nu beau sucuri, ma axez pe…”

Scrie un comentariu