Tabu
BEAUTY

Coty anunță lansarea parfumului Reveal by Halle Berry

Un nou parfum ispititor care vine ca o completare perfectă la colecția de parfumuri ce include Halle by Halle Berry și Pure Orchid by Halle Berry, încercând să surprindă spiritul eleganței clasice cu o tușă de sexy și modern. Un echilibru perfect între veșnicul rafinament și eleganța naturală, Reveal reamintește ce înseamnă eleganța naturală – un amestec de încredere în sine, charismă, autenticitate… și puțin mister.


Parfumul se deschide printr-o explozie strălucitoare de note fresh, fructate. Floarea preferată a lui Halle, delicata și luminoasa mimoză, se întrepătrunde cu accentele fine de piersică, ambrozie de pepene și fructe de pădure pentru a crea o senzație de bogăție și strălucire. În inima elegantă a parfumului, un buchet eteric de plumeria, iris și petale de neroli înflorește pe piele, evocând feminitatea primordială.


Parfumul se încheie cu o notă seducătoare de vetiver, cașmir și mosc, și creează o senzație de catifelat, care te obsedează lăsând în urmă o dâră amețitoare. “Reveal este un parfum perfect echilibrat. Ușor și fresh, devine tot mai sexy și mai misterios pe măsură ce îl porți” spune Halle Berry.

ARTICOLE SIMILARE

Ce este Jello Skin, această tendință coreeană care luminează pielea și îmbunătățește strălucirea naturală

Andreea Damian

Rita Muresan a slabit 30 kg dupa ce a renuntat la carne! Ce mananca acum

9 sfaturi să rămâi superbă în ciuda căldurii

Andreea Damian

Xonia dezvaluie secretul tenului ei impecabil

Karl Lagerfeld va lansa o linie de parfumuri

Senzualitate de la GUESS

realitatea

Scrie un comentariu